пак за 4-та дюза

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

пак за 4-та дюза

Мнение от Dony Brasko » 26 Май 2006, 19:04

значи днес установих че въпросната дюза е цялатаобляна в нафта
сутрин като паля има едно тресене и играене на оборотите после се оправя
та сега се чудя дали да я сменям или да изчакам да се скапе тотално. намерих за 290 лв. от опел казаха ми че е същата само кутийките са различни ;) а от там и цената
иначе тези дето ги продават за нови всъщност са рециклирани аз така си мисля иначе що ще ме карат да връщам старата?

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Май 2006, 11:28

ДВГ на Опел е същия като нашия тдс. Само е малко скопен :twisted: Така че ако си намерил нова дюза на по-ниска цена, взимай я. Наистина в България го има този парадокс: еднаква част за един и същ двг, но монтирана на различни автомобили се продава и на различна цена. Май продавачите не ги разбират много, много нещата. :mhihi: Което е добре за нас. Нека се надяваме, че още дълго време е си останат невежи ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Dony Brasko » 28 Май 2006, 1:28

притеснява ме само дали наистина нямат някаква разлика дюзите по различна кубатура и не знам какво още
ако някой е слагал да сподели
нормално ли е да не иска да пали с прецакана дюза чак на третия път след много въртене зацепва това като е студена колата
иначе проклятието на топлия старт все още не ме е застигнало :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 29 Май 2006, 8:10

Може да имаш и някоя изгоряла свещ.Провери първо тях и евентуално ги подмени и виж какъв ще е резултата.А относно дюзата и аз съм чувал че от хлопел става даже мисля че TOD беше заменил неговата с опелова но не сам сигурен нека той да каже.

Потребител
Аватар

Мнение от Dony Brasko » 29 Май 2006, 20:00

да става само кабелчето се побългарява малко защото може да има разлика в буксата. а проблема с паленето го оправихме. оказа се че май диша от някаде горивото реже се маркучето точно преди горивния филтър и се слага един стоп клапан
цялата работа струва 12 лв. сега пали нормално

Назад към E34