Малко помощ за интериорни светлини

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Малко помощ за интериорни светлини

Мнение от vanioboy » 11 Фев 2012, 17:20

Не намерих нищо с помощта на търсачката и затова ще пусна нова темичка.И така имам един несъмнено елементарен въпрос за електричари,но за мен се оказа мисия невъзможна :mhihi:
Реших да си сменя малко интериора на комбито и черния таван ми се стори едно от първите неща който трябваше да направя.Отпред се справих с нужното от седан но нататък са мъките.Обърнах няколко морги докато намеря подходящи плафони и за отзад....е намерих от Е46 компакт пасват идеално :yes: /ако и някой друг реши да го направи/ но там идва и трудната част,заради допълнителните крушчици има един пин повече на буксичките :help: от къде да взема и да го дръпна ? Ако го оставя така на контакт свети постоянно,а допълнителните си светят с натискане на бутоните :help: :help: :help:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар
Кара: Е90
Детайли за колата: 320D

Re: Малко помощ за интериорни светлини

Мнение от izydan » 14 Фев 2012, 18:45

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Re: Малко помощ за интериорни светлини

Мнение от vanioboy » 14 Фев 2012, 21:17

Мерси колега страхотна тема само,че при мен задачката е по-лесна си мисля.Няма да ми се наложи да пускам плюс от модули,единствено трябва да разбера от буксата на централния плафон кой е пина със захранване на допълнителните /за четене/ светлини и съм готов.Така,че някой ако знае от използваните 1,2,5 и 6 пина ми е нужен :help:

Назад към E39