Малко помощ за интериорни светлини
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Малко помощ за интериорни светлини
Не намерих нищо с помощта на търсачката и затова ще пусна нова темичка.И така имам един несъмнено елементарен въпрос за електричари,но за мен се оказа мисия невъзможна
Реших да си сменя малко интериора на комбито и черния таван ми се стори едно от първите неща който трябваше да направя.Отпред се справих с нужното от седан но нататък са мъките.Обърнах няколко морги докато намеря подходящи плафони и за отзад....е намерих от Е46 компакт пасват идеално
/ако и някой друг реши да го направи/ но там идва и трудната част,заради допълнителните крушчици има един пин повече на буксичките
от къде да взема и да го дръпна ? Ако го оставя така на контакт свети постоянно,а допълнителните си светят с натискане на бутоните

Реших да си сменя малко интериора на комбито и черния таван ми се стори едно от първите неща който трябваше да направя.Отпред се справих с нужното от седан но нататък са мъките.Обърнах няколко морги докато намеря подходящи плафони и за отзад....е намерих от Е46 компакт пасват идеално

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- izydan
- Потребител
-
- Кара: Е90
- Детайли за колата: 320D
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Малко помощ за интериорни светлини
Мерси колега страхотна тема само,че при мен задачката е по-лесна си мисля.Няма да ми се наложи да пускам плюс от модули,единствено трябва да разбера от буксата на централния плафон кой е пина със захранване на допълнителните /за четене/ светлини и съм готов.Така,че някой ако знае от използваните 1,2,5 и 6 пина ми е нужен 

3 мнения
• Страница 1 от 1