И аз останах без халогени :(

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a3 » 26 Май 2006, 23:18

kiko написа:добре де ако са пукнати няма ли да се пълнят с вода като караш на дъжд?Иначе проблема с лаистните сам го решил кати ги пробих после с рапидки и им сложих едни като тапички и стана доста добре да ви каже даже отзад стио като парктроник :mhihi: само ме е яд че го направих след като ми ги гепиха и купувах нови :evil:

Можеш ли да качиш снимки да видиме как е станало ? :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Май 2006, 18:42

последно ко стана ... ше се събираме ли да трошим глави или само си лафихме тука докато изшлюпкаме некоя семка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Май 2006, 19:06

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от compact_fen » 29 Май 2006, 14:49

Здравейте, колата ми е на една седмица и онази сутрин се разделих с халогените си (без мое съгласие) Аз хубаво ще си сложа нови посъветваха ме да си ги хвана с нитове за бронята , как става този номер някой има ли идея. И изобщо струва ли си да си слагам нови или да метна по една капачка и да забравя за тях.Но инач нямам нищо против да потроша някой който се занимава с незаконно придобиване на чужди вещи

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 29 Май 2006, 17:44

Лично аз не мога да си представя как ще се хванат със нитове без да се пробиват някой ако има някакви идеи нека да сподели!!!
SGV

Предишна

Назад към Основен Форум