Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало

Мнение от robertov » 13 Фев 2012, 23:11

Здравейте колеги, имам дребни, но дразнещи проблеми с колата. Единият е с подгрева на пасажерската седалка, тъй като не се включва, а копчето само си премигва. Другият проблем ми е с лявото странично огледало, тъй като е с автоматично прибиране, но не иска да застане в нормалната си позиция, а се извърта в най-крайно положение, тоест края на огледалото сочи към предницата на колата. Това са дребни и специфични проблемчета но поради това че не знам към кой майстор да се обърна, а във форума има много кадърни хора, като надявам се, че някои може да ми разреши проблемите срещу заплащане разбира се :D Става въпрос за София.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Re: Дребни проблемчета с подгрев на седалката и огледало

Мнение от Gqbriel » 13 Фев 2012, 23:57

robertov написа:Здравейте колеги, имам дребни, но дразнещи проблеми с колата. Единият е с подгрева на пасажерската седалка, тъй като не се включва, а копчето само си премигва. Другият проблем ми е с лявото странично огледало, тъй като е с автоматично прибиране, но не иска да застане в нормалната си позиция, а се извърта в най-крайно положение, тоест края на огледалото сочи към предницата на колата. Това са дребни и специфични проблемчета но поради това че не знам към кой майстор да се обърна, а във форума има много кадърни хора, като надявам се, че някои може да ми разреши проблемите срещу заплащане разбира се :D Става въпрос за София.

За подгрева,провери бушоните,буксата под седалката - имаше описан подобен проблем,пробвай с търсачката - не си спомням точно какво беше ,но мисля има :yes: Относно огледалото,има едно палче което прескача,съдисткия начин е да задържиш огледалото докато ги отваря и да прескочи зъбчето,за да застане на място линк към темата в Е60 подфорум : http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=116&t=284173 ,ако успея да намеря линка ,какво представлява ще го постна... от студа прави проблем - странното е при мен,не отваряше на цяло а на 90% а сега в студа работи идеално :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 15 Фев 2012, 10:40

Намерих темата ,сложил съм и линк към едно DIY ако ти свърши работа :yes:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=281154
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 4.8

Мнение от vlado320 » 18 Фев 2012, 0:03

За седалката- проследи кабелите .....или пробвай с друго копче!

Назад към E46