Разлика при годините..?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
Разлика при годините..?
Колеги искам да питам има ли разлика за моделите от 97',98'... до 03' и какви са както следва външно вътрешно.. подобрения и т.н. В скоро време ще гледам за е39 и ме интересува само километрите ли са в разлика и дали да се вълнувам от годината...
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
След 2000год. започват фейслифт моделите и разлика има в фарове, стопове и брони това е основно по екстериора, както и двигателите. Има по компетентни колеги, нека те да се изкажат 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Както каза колегата след 2000-ната се прави файслифт с промени в двигатели и външен вид. Появяват се фарове айнджъл айс (доста от наште преди файса имат също некви такива) други стопове, по различни бъбреци. Появява се комон райл за 525 както и бензина става 170 коня мисля.
Ако търсиш нещо преди файса казвай насам
Ако търсиш нещо преди файса казвай насам

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Е-е-е, колеги стига на готово бре
. Отне ми точно половин минута да намеря историята на Е39 във важните теми. Стремете се да намирате сами отговорите на въпроси, на които вече е отговорено. Ето го
.

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Re: Разлика при годините..?
Аз да не пускам нова тема, искам точно обяснение за разликата между преди и фейслифта, двигатели са ясни от темата по-горе. Въпросът е какви са останалите разлики, за които не знам, за да преценя да си търся ли фейслифт или може да се прежаля с преди фейса. Така да изброя какво знам като разлики:
Брони, халогени, фарове, стопове, бъбреци и мисля че това е по външния вид, който всъщност по-малко ме интересува. По оборудването разликите в какво се изразяват, АSC подменено с DSC ... и натам сте вие
П.п чуденето е за 525и фейс или 528и преди фейс. Естествено зависи и каква ще намеря, ама държа да знам разликите първо
Брони, халогени, фарове, стопове, бъбреци и мисля че това е по външния вид, който всъщност по-малко ме интересува. По оборудването разликите в какво се изразяват, АSC подменено с DSC ... и натам сте вие

П.п чуденето е за 525и фейс или 528и преди фейс. Естествено зависи и каква ще намеря, ама държа да знам разликите първо

колега мойто мнение е че е по добре фейс фабрично отколкото подобрена версия фейслифт 

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Да бе колега, ама 525 фейс бенз трудно се намира и цената спрямо 528ца най-вероятно в полза на 2.8-цата
Въпреки че зависи от колата де, мен ми е важно да разбера дали има нещо което да не мога да преглътна на преди фейса, външния вид се докарва, АСЦ-то също мисля, че мога да го преглътна,ама трябва да има и други разлики. Един колега в друга тема беше споменал електроника, но какво по-точно 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
525и е по-икономичен и същевременно няма осезаема разлика във вървежа,така че не се замисляй а вземай фейса...въпреки че всичко е относително зависи от състоянието и цената разбира се на споменатите модели.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Външно страничните огледала са различни...
Разлика в разхода може и да има 0.5л./100км. , говориме за М54Б25 и М52ТУБ28
Идвай да ти давам добра 28-ца, броните няма да им се притесняваш
vanioboy написа:525и е по-икономичен и същевременно няма осезаема разлика във вървежа

Разлика в разхода може и да има 0.5л./100км. , говориме за М54Б25 и М52ТУБ28
Bloodnoon написа:П.п чуденето е за 525и фейс или 528и преди фейс. Естествено зависи и каква ще намеря, ама държа да знам разликите първо
Идвай да ти давам добра 28-ца, броните няма да им се притесняваш

9 мнения
• Страница 1 от 1