Колко са ролките за ангр. ремък на М40Б16?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Колко са ролките за ангр. ремък на М40Б16?
Ходих при различни магазинчета за части, включително и този на "Оборище" и от различните места - различни филми. На едно място ми казаха, че ролките са 3, но се сменят само 2 - назъбената се сменяла само когато отиде на кино. От "Оборище" ми казаха, че са 3 и че се сменят всичките. А на трето място ми казаха, че се 2 - едната, основна, и другата някаква пластмасова или нещо такова, абе тъш*к ролка за 15 лв. В последния случй се сменят и двете.
Информацията, която ми дават се гледа все от каталози и аз, включително, зяпам там и съм наясно, че е за моя мотор - М40Б16.
Нека хората, които са си правили смяната сами, или с приятели, или са много наясно с историята на ремъка, да пишат. Апелирам към лоялност - с тея части шега не бива!
Благодаря Ви.
Весело
Информацията, която ми дават се гледа все от каталози и аз, включително, зяпам там и съм наясно, че е за моя мотор - М40Б16.
Нека хората, които са си правили смяната сами, или с приятели, или са много наясно с историята на ремъка, да пишат. Апелирам към лоялност - с тея части шега не бива!
Благодаря Ви.
Весело

Дай 102% от себе си! Винаги...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Колегите са прави за смяната. Цената е около 120 лева комплекта
Е*ати, за тия пари ще си направя основен ремонт на М10-ката

- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
E добре де. Viper - колко пари трябва да очаквам да бъдат? Т.е. колко е реалната цена на ролките, според твои, но достоверни данни. Питам те, защото не съм проучил всички места и ако имаш конкретно по-добро решение, ще ме зарадваш много.
П.С. Ludmil - мерси за нагледността
Весело
П.С. Ludmil - мерси за нагледността

Весело

- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-

7 мнения
• Страница 1 от 1