Съвет за покупка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Съвет за покупка
Колеги ,харесал съм една кола- http://www.mobile.bg/11328619363743637.Може ли да ми дадете информация за двигателя като надежност-все пак си е на километри,подръжка,мнение за колата като цяло.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Съвет за покупка
За този двигател съм чувал, че не понася запушени катализатори. Иначе като здравина и динамика го хвалят общо взето. Разхода си е висок в сравнение с по-новите мотори (цифри има в темата за разхода).
Двойният стъклопакет е рядка екстра. Само, че отзад ми се струва доста клекнала, отдясно повече дори. Може нивомата да се е предал.
Като цяло си личи от снимките, че колата е уморена, но и цената не е висока. Може да направиш една проверка окачване, мотор и диагностика, да не забравяме и автомата. Успех!
Двойният стъклопакет е рядка екстра. Само, че отзад ми се струва доста клекнала, отдясно повече дори. Може нивомата да се е предал.
Като цяло си личи от снимките, че колата е уморена, но и цената не е висока. Може да направиш една проверка окачване, мотор и диагностика, да не забравяме и автомата. Успех!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Кой двигател понася запушен катализатор ? 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
по добре м5...същото е като поддръжка.. а и със сигурност с тази патерица гори повече от мката...освен,ако не мислиш да го газифицираш де 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Явор написа:по добре м5...същото е като поддръжка.. а и със сигурност с тази патерица гори повече от мката...освен,ако не мислиш да го газифицираш де
Да, ма М-ката не струва 6800

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Накрая ще си взема едно Audi A8 4.2 V8 ,че нещо много ми харесва звукът.
Колеги благодаря Ви за мненията.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexch написа:Явор написа:по добре м5...същото е като поддръжка.. а и със сигурност с тази патерица гори повече от мката...освен,ако не мислиш да го газифицираш де
Да, ма М-ката не струва 6800
то и читава 540ка за 6 800 трудно... (айде да не казвам невъзможно, да не се засегне някой

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
zvetiko написа:Накрая ще си взема едно Audi A8 4.2 V8 ,че нещо много ми харесва звукът.Колеги благодаря Ви за мненията.
голям скок си решил да правиш.... от Е34/ТДС на Е39/540, не е лошо. а от аудито ще ти остане само спомена от звукът

- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
zvetiko написа:Накрая ще си взема едно Audi A8 4.2 V8 ,че нещо много ми харесва звукът.Колеги благодаря Ви за мненията.
Ела до Поморие има едно на добра цена,досега ремонта му за 2г е на стойност 30 000лв...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Не знам защо е дал толкова пари.За тях можеше да вземе още 3-4 коли и да ги кара или да ги ползва за донори.
Темата я пуснах основно за двигателя-знам ,че до едни години двигателите на БМВ ,особено по-големите, бяха железни,после се появиха пластмасови елементи,отливки,усложнения....нещо подобно стана и с автоматичните скоростни кутии.За А8 споменах защото тоя двигател спокойно се кара до 700К без проблеми и 100км за 6.1с. изобщо не е зле,е определено е по-слаба от М5,но пък ми трябва ежедневна кола,която да мога да паркирам спокойно пред блока си-идеята с гаражи и платени паркинги до които ходя пеша всеки ден по половин час не ми харесва.А разхода няма да ме впечатли-в момента с тоя умрял от всякъде двигател съм свикнал на 18-20/100 градско.Още веднъж благодаря за съветите.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Че то и това дето си харесал е V8....и не мисля че звука му е по лош от на Ауди А8 4.2
Пък и малко странно скачаш от купе на купе....първо 540 touring,после А8 седан....вземи си едно Е38 740i според мене и така покриваш и двете коли
Колкото до А8 около тия години....един приятел У Варна не може му смогне да му праи кутията на тоя варел
Пък и малко странно скачаш от купе на купе....първо 540 touring,после А8 седан....вземи си едно Е38 740i според мене и така покриваш и двете коли

Колкото до А8 около тия години....един приятел У Варна не може му смогне да му праи кутията на тоя варел

11 мнения
• Страница 1 от 1