Счупена щипка на задна брония Е46 1999
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Spas Hristov
- Потребител
-
Счупена щипка на задна брония Е46 1999
Здравейте колеги,
Имам не чак толкова сериозен проблем, но ще Ви бъда много благодарен ако ми съдействате. Счупена щипка на задна брония. Прикрепил съм и снимка на която можете да видите къде точно ми е проблема. Инрерасува ме модела на щипката (като сериен номер) или ако на някой му е удобно да прикрепи снимка за да видя каква точно трябва да си купя. Работя по цял ден и нямам никакво време, извън страната съм и най-лесния вариянт ми е да я закупя от някой сайт или ебей.
Благодаря Ви предварително!
Имам не чак толкова сериозен проблем, но ще Ви бъда много благодарен ако ми съдействате. Счупена щипка на задна брония. Прикрепил съм и снимка на която можете да видите къде точно ми е проблема. Инрерасува ме модела на щипката (като сериен номер) или ако на някой му е удобно да прикрепи снимка за да видя каква точно трябва да си купя. Работя по цял ден и нямам никакво време, извън страната съм и най-лесния вариянт ми е да я закупя от някой сайт или ебей.
Благодаря Ви предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Счупена щипка на задна брония Е46 1999
Пробвай да намериш тук.
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 17&lang=en
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... 17&lang=en
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Коя година е колата? Ако си свалиш подкалника, ще видиш как са скрепителните елементи на бронята и подкалника! Самата броня има жлеб, който влиза в подкалника, който също има подвеждащ жлеб и в случая няма нужда от никакви щипки. Малко трудно влиза ъгъла на бронята в подкалника. Трябва да си отвил всички болтове! Успех. 

- Spas Hristov
- Потребител
-
vavilon написа:Коя година е колата? Ако си свалиш подкалника, ще видиш как са скрепителните елементи на бронята и подкалника! Самата броня има жлеб, който влиза в подкалника, който също има подвеждащ жлеб и в случая няма нужда от никакви щипки. Малко трудно влиза ъгъла на бронята в подкалника. Трябва да си отвил всички болтове! Успех.
Видях как стоят нещата. На ъгъла на бронята има нещо като метална кукичка и тя влиза директно във пластмасата. Явно проблема идва от там, че бронята е сваляна доста пъти и самия ъгъл се е износил и кукичката не може да се закачи за бронията и увисва с половин сантиметър. Не е болка за умиране ще го оправя като се прибера в БГ. Благодаря ви много за информацията беше ми много полезна също така си научих и урока!
п.с. Провери първо къде е проблема, за да не гадаеш на празно

Имаше една снимка, която поствах винаги като станеше въпрос за тази част, но с новия форум още мога да се оправя да я намеря
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=51&fg=17
номер 19, то е нещо като желязна кука и място където да влезе пластмасовата част на бронята
кофти измислено
номер 19, то е нещо като желязна кука и място където да влезе пластмасовата част на бронята
кофти измислено
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
© написа:Имаше една снимка, която поствах винаги като станеше въпрос за тази част, но с новия форум още мога да се оправя да я намеря
кофти измислено
при него може да не е тази щипка. Аз лично си купих тези щипки тип куки... и така си седят

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Абе пак я огледай хубаво, така е има куки, щипки и т.н. Аз вече съм без тях. Виждал съм кука вързана за шпилка на калника. Достатъчно е да се монтира правилно подкалника. Аз две години карах с провиснала броня, после я смених с друга и сам си я монтирах, правилно. 

kaspar_ivo написа:© написа:Имаше една снимка, която поствах винаги като станеше въпрос за тази част, но с новия форум още мога да се оправя да я намеря
кофти измислено
при него може да не е тази щипка. Аз лично си купих тези щипки тип куки... и така си седят. При него е модел просто щипка мисля че e ето това е правилната щипка 51124015053
не съм 100% сигурен, но мисля че всички преди фейслифта са с куки, а след това само М броните са с такива
надявам се да не съм те подвел аз да закупиш въпросните куки, тъй като доста широко ги рекламирам

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
© написа:kaspar_ivo написа:© написа:Имаше една снимка, която поствах винаги като станеше въпрос за тази част, но с новия форум още мога да се оправя да я намеря
кофти измислено
при него може да не е тази щипка. Аз лично си купих тези щипки тип куки... и така си седят. При него е модел просто щипка мисля че e ето това е правилната щипка 51124015053
не съм 100% сигурен, но мисля че всички преди фейслифта са с куки, а след това само М броните са с такива
надявам се да не съм те подвел аз да закупиш въпросните куки, тъй като доста широко ги рекламирам
ами напротив

Колкото до М броните - в 46фанатиците обсъждаха за увиснала броня на М и точно там намерих коя щипка ми трябва на мен. Има М-ки които са с кука има и такива дето са само със щипка...
п.с куките ги купих точно защото видиях твоята препоръка

п.с2 ако от другата страна ви е здрава първо проверете и тогава купувайте

вероятно си прав
моята нормална не беше с въпросните куки, а с едни пластмасови "неща" (водачи) които между другото държаха доста здраво
после дойде М бронята и за нея се наложи да купя въпросните куки, а след това и да открия къде се монтират. За тях пък са писали, че са до 09/2001, но явно има и грешки
моята нормална не беше с въпросните куки, а с едни пластмасови "неща" (водачи) които между другото държаха доста здраво
после дойде М бронята и за нея се наложи да купя въпросните куки, а след това и да открия къде се монтират. За тях пък са писали, че са до 09/2001, но явно има и грешки
10 мнения
• Страница 1 от 1