е39 525dA Не пали!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: е39 525dA Не пали!
kbarterov написа:тази вечер, като си тръгнах от работа, колата беше изстинала, но сигурно не напълно, тъй като не включи подгряването на свещите.запали доста трудно, почти като при топлия старт, при който имам проблем.направо съмпред нервна криза![]()
![]()
.дано да не си внушавам, и утре сутринта ще видя след като е поизмръзнала през нощта.Ако и на студено не запали, то или "надин", или някой закътан прелез и първия товарен влак, ще направи диагностика
![]()
![]()
разбирам те, но недей толкова да се нервираш... тия коли искат своето..още повече не са по на 50 000 КМ! Така че ако искаш да те слуша и радва ще трябва да се погрижиш за това.. от само себе си няма да се стегне колата и да запали!
Или датчик рейла или наистина може да е дюза/и...
Идва един момент в който като си сменил почти всичко и вече почваш да се кефиш

- picotto
- Потребител
-
- Кара: John Cooper WORKS
- Мечтае да кара: JCW GP
ако не пали топла провери си дюзите според мен колега, попадал съм на такъв проблем...най-елеменатрното виж коя колко връща...
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
май май утре утре ще се ходи до НН Сервиз!
а що се отнася до съветите за грижа, мисля че за нея се грижа в пъти повече от себе си, което сега отчитам като страшна грешка, за купчина старо желязо, толкова нерви ?

а що се отнася до съветите за грижа, мисля че за нея се грижа в пъти повече от себе си, което сега отчитам като страшна грешка, за купчина старо желязо, толкова нерви ?

- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
адмираций за сервиза!
проблема е отстранен и отново съм в джаза
Две от дюзите изпускаха и след ремонт всичко е ок.Сега пали от зъб и върви повечко.Целия масраф е точно 267 левчета.

Две от дюзите изпускаха и след ремонт всичко е ок.Сега пали от зъб и върви повечко.Целия масраф е точно 267 левчета.

Браво колега, аз смених акумулатора, правих стартер и смених о-пръстените на клапана на рейла и няколко дена палеше само като види ключа, ама май ще трябва да ходя до НН сервиза, че нещо пак се ебава топлия старт.
П.С. Като сменявах въпросните опръстени свалих колекторите и реших да проверя свещите, резултата - от 6 свещи 0 работещи
а колата пали на студено като луда. Как става тоя номер не знам ама съм мн доволен. По принцип ги поръчах и като дойдат ще ги сменя, ама ми е много странно 
П.С. Като сменявах въпросните опръстени свалих колекторите и реших да проверя свещите, резултата - от 6 свещи 0 работещи

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2