гнп не е зацепено как трябва
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
гнп не е зацепено как трябва
Здравеите колеги имам следния проблем колата 320д 136 кс лятото и правих основен ремонт на двигателя са я закачих на диагностика и ми показа че гнп не е зацепено как трябва звъннах на човека които ми прави основния ремонт и тои ми каза че гнп неможе да се обърка че е кото поразитна ролка само върти,ако някои е по запознат да пише как става,благодаряви предварително
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: гнп не е зацепено как трябва
не е вярно това,може да се обърка...какви проблеми имаш за да ти кажа дали е объркана?
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Този твой човек кърти мифки с тези обяснения
Доколкото знам самото слагане обратно на помпата не е проста задача - прави се нещо като синхронизация или нещо от сорта с помоща на компютър. Имам 520д със същия двигател като твоята е46ца и скоро ще ходя за смяна на всички гуменячки на помпата че ми писна да пикая нафта от помпата 

на диагностика излиза че нее зацепено гнп как трябва,а иначе не иска да пали когато е топла.смисал кото загрее и я изчакам един час после много трудно пали
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
направете я отново при човек който разбира
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Двигателя как работи?
Трудно ли пали?
Естествено че може да се обърка при качването, зацепва си се на колкото градуса пише иначе няма да работи добре.
Трудно ли пали?
Естествено че може да се обърка при качването, зацепва си се на колкото градуса пише иначе няма да работи добре.

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
не е зацепена правилно колега,търси някой който може да я презацепи 

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Най-добре кажи от къде си и да ти препоръчаме някой изпитан
да ти центрова помпата,че от разбирачи само главоболия ще си
докараш
да ти центрова помпата,че от разбирачи само главоболия ще си
докараш

от свинята лебед не става...
колеги колата е в софия симтомите и са че когато е загряла на 12 и изчакаш един час и после много трудно пали иначе на диагностика излиза че е гнп,попитах вьв един друг сервиз и ми казаха че трябва да се сваля главата за да се центрават и веригите.някои ако е по запознат да пише как става за да знам че не ме лъжат
- docktorat
- Потребител
-
- Кара: e36, e46
- Мечтае да кара: e90, X5, Q7
- Детайли за колата: 325 tds, 320 d, A4 1.9
колега, почти всички двг, дет съм отварял имат белези по шайбите, който се напасва при сглобяване и зацепване на ДВГ и ГНП предимно.
изключение правят някои модели дето самия вал с запчатката на ГНП има не симетричнос на каналите и се зацепва само по един начин. за бмв- 46-136 к.с. в момента не мога
да ти кажа на 100% как стои въпроса, но след някой ден ще си отвора двг-то и може да драсна някой ред в полезните теми за е46 по тоя въпрос.
изключение правят някои модели дето самия вал с запчатката на ГНП има не симетричнос на каналите и се зацепва само по един начин. за бмв- 46-136 к.с. в момента не мога
да ти кажа на 100% как стои въпроса, но след някой ден ще си отвора двг-то и може да драсна някой ред в полезните теми за е46 по тоя въпрос.
10 мнения
• Страница 1 от 1