Проблеми с километража
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с километража
Здравейте , сега се сблъсквам с друг проблем. дневният километраж се нулира когато си поиска. Някои споменаха за някаква батерия на таблото, разглобих го но нея я няма. Моля за бърза помощ защото тръгвам за Германия.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: Проблеми с километража
Погледни кондензаторите. Във важните теми търси "Амнезия на таблото"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Махни платката от пластмасовия капак, и ще видиш кондензаторите.
Разчети им стойностите, като важното е да спазиш същите напрежения, ако не намериш същия капацитет.
Разчети им стойностите, като важното е да спазиш същите напрежения, ако не намериш същия капацитет.

Сподели снимка на платката и от другия край, за да стане ясно какво има за смяна 

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
cod-cdbp написа:Махни платката от пластмасовия капак, и ще видиш кондензаторите.
Този проблем със зануляването на дневния километраж не се оправя със смяна на 3те кондензатора,пробвал съм на 2 табла и не се оправя!Другаде трябва да се търси скоро имаше подобна тема и имаше писано да се пробва да се смени нещо друго (мисля че ставаше въпрос за кварцов резонатор),това трябва да се пробва първо!

.......към автора на темата ,ако си от Шумен и не се оправиш ако искаш пиши ми Л.С. да ти кажа при кой да отидеш да ти види таблото.

п.с........... оказа се че това нещо (кварца) го няма в таблато (електрическото) на 20ките,явно е ставало въпрос за М20 мотор!

Моя е темата за таблото, смених кварцовете, но колата ми все още не е готова, за да ви споделя дали върши работа.
До няколко дни ще дам резултат, надявам се положителен
До няколко дни ще дам резултат, надявам се положителен

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Карайте си колите, какво като се нулира, моя вече не му общам внимание, па отива в мили, връща се в км., къде изчезва целия, шантава работа. Само редовно сипвам газ за готвене и не спирам да движа батата.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
NikiNikolov написа:Карайте си колите, какво като се нулира, моя вече не му общам внимание, па отива в мили, връща се в км., къде изчезва целия, шантава работа. Само редовно сипвам газ за готвене и не спирам да движа батата.

Хич не ги гледам тез пиксели, те и без това не се виждат

Само гледам стрелките: крайна лява да не отива много на ляво, крайна дясна да не отива на дясно и оборотомера да е след 12 часа

Та така.

Поздрави,
Д

11 мнения
• Страница 1 от 1