Моля ви, дайте ми мнение за следния проблем.. бял гъст пушек

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW Compact
Мечтае да кара: Същото, но синьо :)

Re: Моля ви, дайте ми мнение за следния проблем.. бял гъст пушек

Мнение от ilianatr » 03 Фев 2012, 23:03

В сервиза е колата, като разбера ще напиша какво се е оказало...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 03 Фев 2012, 23:46

besnia_ написа:Ако мотора ти е н42 а той е, си за свещи и бобини приятелю :mhihi: вече четвърта кола виждам да го прави този номер :mhihi: бял гъст пушек и се тресе като трактор гасиш, палиш и след малко и се оправя :D пушека няма как да спре веднага ,щото това масло трябва да излезе от някъде ;)

Колега радвам се, че се включи...гледах как сглабяше един такъв двигател в една друга тема и както един колега беше споменал там, ми беше точно като discovery - интересно, ама нищо неразбрах! :mhihi:

Та да дам малко повече инфо. Двигателя е N42 115 HP. От година е с нови свещи и бобини поради същия проблем и тогава заспа. При последното запалване за кратко колата работеше неравномерно - като неработещ цилиндър и спря да пуши (маслото в ауспуха явно е изгоряло).

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520d

Мнение от popov_chris » 03 Фев 2012, 23:51

Този бял пушек ми е познат - преди време щях да купувам една е36ца от Гробляне и добре че взех един приятел който разбира и каза че гори антифриз най-вероятно. Направи ми силно впечатление миризмата - като на креозотно масло за влакови траверси, доста нетипична миризма за кола.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M sport
Мечтае да кара: черно ламбо по прашните улици

Мнение от besnia_ » 04 Фев 2012, 0:33

StuNNeR написа:
besnia_ написа:Ако мотора ти е н42 а той е, си за свещи и бобини приятелю :mhihi: вече четвърта кола виждам да го прави този номер :mhihi: бял гъст пушек и се тресе като трактор гасиш, палиш и след малко и се оправя :D пушека няма как да спре веднага ,щото това масло трябва да излезе от някъде ;)

Колега радвам се, че се включи...гледах как сглабяше един такъв двигател в една друга тема и както един колега беше споменал там, ми беше точно като discovery - интересно, ама нищо неразбрах! :mhihi:

Та да дам малко повече инфо. Двигателя е N42 115 HP. От година е с нови свещи и бобини поради същия проблем и тогава заспа. При последното запалване за кратко колата работеше неравномерно - като неработещ цилиндър и спря да пуши (маслото в ауспуха явно е изгоряло).

И аз се радвам че се включи колега ако не се лъжа и ти беше пускал тема с същия проблем нали не бъркам :smoke: в момента с подобен проблем ако отидеш в някой сервиз и те видят че малко не разбираш :mhihi: (гарнитура и спукана глава ) директно са те окъпали 1200 марки без сапун, иначе и моята ми го направи два пъти този номер обаче веднага я хванах :clap: малко попуши и се оправи, изпята песен е този мотор за мен другите да му мислят който те първа ще го разгадават :smoke:
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към E46