Спешно проблем с патрона!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i
Мечтае да кара: M-POWER
Детайли за колата: бяга яко

Спешно проблем с патрона!!!

Мнение от iani qnkov » 01 Фев 2012, 13:00

Колеги бимата ме остави какво да я правя?!Проблема е че въртя и неиска да захапе да палне,смисъл самия патрон и там корите отдолу ги отворих и махнах буксичката в която влиза желязо което върти ключа,и на свободно го въртя от време на време захапва и збутва чопчето да завърти,но повечето пъти не иска.Самия патрон целия ли трябва дса сменя или може да се оправи,как се сваля патрона?!? :help: :banghead:
БМВ доставя душевни оргазми..:)

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Спешно проблем с патрона!!!

Мнение от ivoo » 01 Фев 2012, 15:40

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 01 Фев 2012, 18:32

ivoo написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=253086&start=0&sid=b9401eec0bfea1a5b2df0808c52ce016

Той колегата вече ми писа на ЛС, явно е подобен случаят, метнах му координати на ключар.

Дано се е оправил и да пише в темата какво е станало :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iani qnkov » 02 Фев 2012, 9:23

Благодаря на колргата за координатите на ключаря! :bchug: Проблема се реши,като отидох на място в младост 1А!Направиха ми нов ключ,след това ми извадиха патрона и го пренаредиха с нови части,после малко напасване и стана работата!Излезе ми 90лв всичко.
Използвам темата малко :OT: Прясно от тая сутрин тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....Тръгвам сутринта за работа и кво да видя карам с около 50 60 скоростомера показва 20 и се опитва леко да ходи по нагоре(мъчи се)след малко изцяло спря ...след малко заабелязах че и бензиномера изчезна и разходомера и той :shock: :banghead: сипах на бензиностанцията 7 8 кила бензин и бензиномера(разходомера не) дойде,но през целия път ми ту влизаше,ту излизаше от резерва... :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 02 Фев 2012, 10:58

iani qnkov написа:Благодаря на колргата за координатите на ключаря! :bchug: Проблема се реши,като отидох на място в младост 1А!Направиха ми нов ключ,след това ми извадиха патрона и го пренаредиха с нови части,после малко напасване и стана работата!Излезе ми 90лв всичко.
Използвам темата малко :OT: Прясно от тая сутрин тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....Тръгвам сутринта за работа и кво да видя карам с около 50 60 скоростомера показва 20 и се опитва леко да ходи по нагоре(мъчи се)след малко изцяло спря ...след малко заабелязах че и бензиномера изчезна и разходомера и той :shock: :banghead: сипах на бензиностанцията 7 8 кила бензин и бензиномера(разходомера не) дойде,но през целия път ми ту влизаше,ту излизаше от резерва... :banghead:

Случайно да ти свети АБС или АСЦ на таблото?

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 02 Фев 2012, 11:47

iani qnkov написа: тва е39 всеки ден ли по нещо ще му се чупи много съм му ядосан....:

Не, развалят се много рядко даже :mhihi: Като я купува , случайно да си търсил възможно най-ефтината? Иначе по темата: Май и табло се очертава да сменяш . Поне са ефтени споко :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iani qnkov » 02 Фев 2012, 17:03

АБС и АСЦ ми светят знам за тях,като мина 40 км и спира да стърже абс-а и да прекусва като и дам по-рязко гас.... :mhihi: ,знам че ще го сменям тоя датчик отзад на заплата,въпроса ми е че другите неща си ми бачкаха а тая сутрин и те отказаха дали е само от единия датчик? :dunno: :OT: Не съм търсил най-ефтината просто така се случи че тази я взех ей така без грош да съм дал за нея....но лятото като я карах нямаше ядове даже на море ходих с нея,а сега всеки ден и се чупи по нещо знам че не е в идялното състояние ма тва пък направоо :censored: имах е36 няма такава здрава кола в сравнение с тоя танк...

Назад към E39