Акумулатор FAIRLINE от МЕТРО НЕ !!!!!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Акумулатор FAIRLINE от МЕТРО НЕ !!!!!!!
Аз съм с AC Delco вече четвърта година.Никога не ми е правил проблеми.Преди 2 седмици почна да върти по трудно и тъкмо щях да купувам нов...и стартера си замина.Сега с нови четки и втулки върти като луд на -15 със стария акумулатор....пали на четвърт оборот.Та...сервизирайте си и стартерите ако не сте сигурни в тях... 

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
turbo написа:Може и да не ти го заверят, защото като чуят за 5-та серия на БМВ и всички се побъркват и скачат на големите кинти акумулаторчета от 95 Ah нагоре... Казват, че само с такъв трябва да се кара тази кола... Дори и Варта са така...
Аз преди година имах проблем с акумулатор на Монбат. Като видяха, че колата 325 tds и като ревбаха, че трабва да е поне 100Ah направо паднах. Добре, че един чичика с печат ми го завери и на 6тия месец като му умря едната клетка и ми го подмениха. После си купих Варта, която още е гаранционна, но за да важи гаранцията ми замерваха инсталазията. Интересното беше, че за моята кола от Варта казаха, че акумулатора, може да е 85Ah и по-голям.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
turbo написа:Може и да не ти го заверят, защото като чуят за 5-та серия на БМВ и всички се побъркват и скачат на големите кинти акумулаторчета от 95 Ah нагоре... Казват, че само с такъв трябва да се кара тази кола... Дори и Варта са така...
то и в книжките на колите ни си пише същото

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
Аз съм с FIAMM,купен от МЕТРО и съм много доволен вече 3та година.Друг е въпроса,че някои колеги слагат акумулатори ,които са доста слабички за нашите автомобили.
Да си приключа започнатата тема .... е съжалявам малко прибързано реагирах ! Оказа се утечка !
Отстранена е оказа се ,че управлението на климатроника дърпаше ток и за 3 дена без да се кара автомобила и акомулатора свършва смених управленето и този проблем е решен ! Акомулатора не е лош работи ! 

ALFA155Ts написа:Да си приключа започнатата тема .... е съжалявам малко прибързано реагирах ! Оказа се утечка !Отстранена е оказа се ,че управлението на климатроника дърпаше ток и за 3 дена без да се кара автомобила и акомулатора свършва смених управленето и този проблем е решен ! Акомулатора не е лош работи !
Ами промени си заглавието на темата тогава

boco1 написа:Аз съм с FIAMM,купен от МЕТРО и съм много доволен вече 3та година.Друг е въпроса,че някои колеги слагат акумулатори ,които са доста слабички за нашите автомобили.
Ползвам акумулатор същата марка вече 3-4 години, но на малолитражен автомобил - няма грешка, дори и в най-големия студ, а колата се кара постоянно.

- Sturm_blitz
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Königstiger/Panzerkampfwagen Tiger Ausf. B
Колеги,за да не отварям нова тема искам да попитам тук.Карам е39 520и,намери ми се един акумулатор от познат 95AH,та въпроса ми е става ли да се сложи той или е прекалено мощен и да не преебе инсталацията,защото по принцип знам,че трябва да е около 75ah
"Би било по-лесно дяволът да отиде в църква и да се прекръсти,от колкото тези хора да разберат идеите ми"

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
няма проблеми,ще имаш по голям запас,напрежението в мрежата едно и също,карай смело
- Sturm_blitz
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Königstiger/Panzerkampfwagen Tiger Ausf. B
cls6666 написа:няма проблеми,ще имаш по голям запас,напрежението в мрежата едно и също,карай смело
мерси колега!
"Би било по-лесно дяволът да отиде в църква и да се прекръсти,от колкото тези хора да разберат идеите ми"

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2