Табло - цялостен демонтаж !!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Табло - цялостен демонтаж !!
Търсих гледах и тук и другаде но не немерих тема точно за това !! Ако съм недовидял, моля някой да покаже !! Но иначе става въпрос за следното!! И на таз каляска стигнах за съжаление до същия проблем !! Отново губя, антифриз, не духа достатъчно топло колкото би трябвало, поти прозорците като загрее...и видимостта е невъзможна ,а отделно силата на духане не отговоря на степенна на която съм пуснал вентилатора !! С една дума, почти съм сигурен че е радиатор на парно, а за другите неща я откачено жило, я е износено нещо друго !! Писна ми да давам всеки път по 150-200лв. само за демонтаж на цялото предно табло(необходимо за смяна на радиаторчето) !! Молбата ми е, упътете ме най добре къде мога да видя горе долу как става и от къде да започна демонтажа или по възможност някой да обясни...тъй като излишни пари нямам !! Ако в краен случай все пак се опре до тях, да ме ориентиране към свестен сервиз където ще знам че след демонтажа и монтажа ще е също толкова успешен (защото при предния ми опит...монтажа) а вече и много сервизи ме върнаха, като просто си казват че не им се рискува !! Бих приел и помощ от някой от вас, който вече има опит с това...като естествено ще се разплатя (надявам се с известна отстъпка
)

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Re: Табло - цялостен демонтаж !!
Благодарско
И на колегите които писаха на лично, благодаря !! Ако трябва помощ се свиркам !! До тогава ше изключвам възможностите една по една като почна от смяна на филтъра на климатика... тъй като някой неща се дължат и на него явно !!

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Колега за тази опция не е нужно да сваляш цялото табло, онзи ден и аз правих тази галимация, свали само средната конзола (тази за ръчната и барчето) и от там касетофони управлението на климата борд и тн.т, има достатачно място после за работа, като време ми отне 5 часа но се размотвах доста, не е трудна таз операция
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Разбрах те
Но от друга страна исках да видя и съединения, въздуховоди, маркучи и прочие....както и да почистя където и каквото е възможно, затова!!Но за това имам и леки опасения да не прецакам разглабяйки и airbag-а на д жабката !!За това ако не успея, ще направя същото докъдето е възможно от демонтажа споменат и от теб !! 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
DekeR написа:Разбрах теНо от друга страна исках да видя и съединения, въздуховоди, маркучи и прочие....както и да почистя където и каквото е възможно, затова!!Но за това имам и леки опасения да не прецакам разглабяйки и airbag-а на д жабката !!За това ако не успея, ще направя същото докъдето е възможно от демонтажа споменат и от теб !!
Колега там маркучи и съединеня няма, радиаторчето на парното е свързано с 3 алуминиеви тръби които излизат при двигателният отсек, единственото което може да направиш е да смениш О пръстените на самото радиаторче които са 3 или 5 (с различни големини) на брои в зависимост от това с кое радиаторче си, а те са два модела май, и дори са взаимозаменяеми ноо само ако смениш и въпросните алуминиеви тръби

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
Мхмм, ясно !! Аз за това и исках да го сваля цялостно(и цялата горна част) , но ако си усложня прекалено живота ще пропусна!!Гледам за течовв, сменям възможното надявам се без самия радиато...
7 мнения
• Страница 1 от 1