Акумулатор FAIRLINE от МЕТРО НЕ !!!!!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Акумулатор FAIRLINE от МЕТРО НЕ !!!!!!!

Мнение от ALFA155Ts » 29 Яну 2012, 21:47

Здравейте колеги изразявам мнение за да не се нашие някои колега като мен с акумулатор FAIRLINE ! Тъй като в големия студ в Варна акумулатора здаде бого дух а съм от Бургас нямаше на каде а и беше късно вечер и купих един от Метро FAIRLINE 75Ah на бързо 126кинта и не разполагах с много пари го взех. Няма 15 дена и тази сутрин отивам и няма никои ...... че и не му заверих гаранцията :banghead: :ranting: :ranting: динамото си зарежда 14.4волта на вкл. фарове .... направо сам луд :ranting: няма такива боклуци

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Re: Акумулатор FAIRLINE от МЕТРО НЕ !!!!!!!

Мнение от Александър Георгиев » 29 Яну 2012, 21:49

...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:22, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея пари :winky: иначе успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 29 Яну 2012, 23:47

Фактурата от Метро също служи за гаранция, ходи утре да им го набиеш в главите тоя акумулатор ;)

Иначе и аз съм на същото мнение - през 2 седмици ходя до метро, обача купувам само храни, домакински глупости и т.н.. Техника много рядко взимам, а за колата само течност за чистачки бих си купил - гуми, акумулатори, масло - никога от Метро ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 29 Яну 2012, 23:58

Може и да не ти го заверят, защото като чуят за 5-та серия на БМВ и всички се побъркват и скачат на големите кинти акумулаторчета от 95 Ah нагоре... Казват, че само с такъв трябва да се кара тази кола... Дори и Варта са така... :kuku:
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 30 Яну 2012, 0:33

Мани ги тея фалшименто неща!Вземи си Баннер и няма да сгрешиш! :yes:
Тоя направо им го връщай!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Яну 2012, 0:37

С фактурата от магазина.Не ти трябва гаранция. Кажи че днеска го слагаш и не върти и да го сменят или да връщат парите :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 30 Яну 2012, 1:20

Jordana написа:С фактурата от магазина.Не ти трябва гаранция. Кажи че днеска го слагаш и не върти и да го сменят или да връщат парите :yes:

Даа, ама на мене се опитаха преди години да ми направят една врътка от "Монбат"! Гаранцията не важи, ако не е преминала колата / с гаранционния акумулатор / през определен "сервиз" за замерване на реле-регулатора! И си го пишеше в гаранционната карта, каквато в "Метро" ме съмнява, че са му дали.
В моя случай сервиза се оказа едно гаражче, но чичката имаше ПЕЧАТ - и те ти валидна гаранция! :lalala:
Така че, колегата може да очаква проблеми - дано поне си вземе парите, но предполагам, че ще се опитат да му пробутат друг акумулатор от същата марка!
Желая му успех! На негово място, нямаше да ги оставя на мира! Разбира се, ако имам доводи!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 30 Яну 2012, 1:36

Е кви проблеми , зарежда го пали и бега да му го заверят ... пък след 2-3 дни като падне на -20 температурата и сдаде отива да го върне :)
Казва се на чичките дето ще правят проверка на тоците, че ТРЯБВА да изчакат 15-16 минути за да спрат всички консуматори.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 30 Яну 2012, 1:46

Същият проблем го четох и тук http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=80225 . Да не се окаже и при теб същото
Каква е колата ? Дизел ? Бензин ?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E70 4.0d и F15 M50d
Мечтае да кара: BMW

Мнение от M_krika » 31 Яну 2012, 11:35

Колега по-добре искаи да ти варнат парите и си купи един хубав акумулатор(имаш право в едномесечен срок да варнеш дадена стока).Отиваш после и сивзимаш един BERGA 100А 830аh стартое ток и забравяш + това е и с 3 години гаранция,струва 333лв,аз взех такъв има даже лепенки на BMW заводските акумулатори са тази марка.Препоръчаха ми го пред BOSH VARTA BANER и кво ли още не.Успех и дано да ти варнат парите.
Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Мнение от Nasko_325TD » 31 Яну 2012, 13:23

Ми аз съм с Баннер и проблеми нямам в студа,още един приятел е с Баннер също не е ревал вече 4 години!Ти си знаеш! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 31 Яну 2012, 14:18

Колега утечка мерил ли си ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 31 Яну 2012, 21:32

Nasko_325TD написа:Ми аз съм с Баннер и проблеми нямам в студа,още един приятел е с Баннер също не е ревал вече 4 години!Ти си знаеш! :mhihi:

Така е Банера е голямо куче.Тея Варти и силвъри все мизерии правят
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 525d '02

Мнение от sisk0 » 31 Яну 2012, 22:23

То тука във Варна падна много студ! Аз незнам моя как издържа още... тоя вятър...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 31 Яну 2012, 22:39

sisk0 написа:То тука във Варна падна много студ! Аз незнам моя как издържа още... тоя вятър...

Да бе много студ , в СФ беше сигурно 2-но по-студено ... по обяд като палих колата ми показа -10 ... да не говорим че има и по студени точки в БГ за днешния ден. Хубавото е че почва да се "затопля" :)

Следваща

Назад към E39