Смяна на стопове с LCI

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Re: Смяна на стопове с LCI

Мнение от vesko4114 » 30 Яну 2012, 23:22

emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги :banghead:

Колега, аз не искам така...дългите са ми важни. Ако ще е без дълги и то без биксеноновите фарове, по-добре да си карам с моите стопове.
Не може да няма начин, напротив!
...............................

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 745D
Мечтае да кара: M-5

Мнение от emoo » 30 Яну 2012, 23:32

vesko4114 написа:
emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги :banghead:

Колега, аз не искам така...дългите са ми важни. Ако ще е без дълги и то без биксеноновите фарове, по-добре да си карам с моите стопове.
Не може да няма начин, напротив!

мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 31 Яну 2012, 0:25

От разсъжденията Ви имам чувството, че нямате каквато и да е представа както за разликата между двата фара, така и за принципа им на работа.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 31 Яну 2012, 1:31

stilko написа:От разсъжденията Ви имам чувството, че нямате каквато и да е представа както за разликата между двата фара, така и за принципа им на работа.

имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е :driving:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stilko » 31 Яну 2012, 16:22

Става ясно, че на теб са ти го свързали! Но стоповете без лайт модул не са "светиха" както трябва.
emoo написа:мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка

Става ясно, че се мъчиш да намериш някакъв начин, но все още не можеш ако са ксенон. Няма проблем, но късите и дългите да са на една крушка.
emoo написа:имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е :driving:

Имаш си пълна представа за всичко това, но няма смисъл да обясняваш кое как и защо!

Вземи се научи първо да пишеш като българин, за да се разбира ясно.
Какво искаш да обясняваш след като нищо не ти се разбира! И какво ти е ясно?! Всичко ти е ясно, ама няма смисъл!!! :kuku: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 31 Яну 2012, 16:41

Голям черпак извади колегата :mhihi:

Към колегата emooo, намери си някой да ти програмира модула. Трябва да ти се смени VO-то (Vehicle Order или списък с екстрите) на колата, да се разкара кода за ксенона от там и да се добави този за халогенни фарове. След това трябва да ти се програмира лайт модула, за да вдене и той, че не си с ксенонови фарове вече.

Ако си пазарил нов лайт модул, тази услуга може и БМВ дилър да ти я свърши. Ако е секънд хенд, търси някои с NCSExpert. Ти май беше в Англия, сигурен съм, че ще намериш някой там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 31 Яну 2012, 20:08

stilko написа:

Става ясно, че на теб са ти го свързали! Но стоповете без лайт модул не са "светиха" както трябва.
emoo написа:мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка

Става ясно, че се мъчиш да намериш някакъв начин, но все още не можеш ако са ксенон. Няма проблем, но късите и дългите да са на една крушка.
emoo написа:имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е :driving:

Имаш си пълна представа за всичко това, но няма смисъл да обясняваш кое как и защо!

Вземи се научи първо да пишеш като българин, за да се разбира ясно.
Какво искаш да обясняваш след като нищо не ти се разбира! И какво ти е ясно?! Всичко ти е ясно, ама няма смисъл!!! :kuku: :mhihi:

Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера :ahah: :ahah: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 31 Яну 2012, 20:26

Cinder написа:Голям черпак извади колегата :mhihi:

Към колегата emooo, намери си някой да ти програмира модула. Трябва да ти се смени VO-то (Vehicle Order или списък с екстрите) на колата, да се разкара кода за ксенона от там и да се добави този за халогенни фарове. След това трябва да ти се програмира лайт модула, за да вдене и той, че не си с ксенонови фарове вече.

Ако си пазарил нов лайт модул, тази услуга може и БМВ дилър да ти я свърши. Ако е секънд хенд, търси някои с NCSExpert. Ти май беше в Англия, сигурен съм, че ще намериш някой там.

сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stilko » 31 Яну 2012, 23:20

emoo написа:Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера :ahah: :ahah: :mhihi:

Колко ще се търпят неграмотни мнения в този форум?! Научихте се да пишете с кирилица, сега научете и правописа!!! :dummy:

emoo написа:сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време :yes:

Така се получава, когато всичко ти е ясно! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 01 Фев 2012, 0:49

stilko написа:
emoo написа:Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера :ahah: :ahah: :mhihi:

Колко ще се търпят неграмотни мнения в този форум?! Научихте се да пишете с кирилица, сега научете и правописа!!! :dummy:

emoo написа:сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време :yes:

Така се получава, когато всичко ти е ясно! :mhihi:

еми за мен си ми е ясно а на един човек които казва на бялото черно няма как да го разубедиш че е обратно :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

Мнение от vesko4114 » 15 Фев 2012, 0:46

Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75
Искам да Ви кажа само, че цялата процедура по монтирането отнема точно 20 минути с монтаж-демонтаж на самите стопове и на корите в багажника. Всичко е 100% Plug and Play - само се свързват 2 по 2 букси. Засега нямам никакви грешки на таблото, всичко свети 100% коректно. Колата ми придоби съвсем друга визия, като допълнение на ЛЕД светлините на задния номер.
Пожелавам на всички, които имат мерак да си сменят стоповете с LCI такива, да го направят, защото си заслужава всяка отделена минута и всички вложени средства.

Поздрави и безаварийно колеги :driving:
...............................

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emoo » 15 Фев 2012, 2:19

vesko4114 написа:Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75
Искам да Ви кажа само, че цялата процедура по монтирането отнема точно 20 минути с монтаж-демонтаж на самите стопове и на корите в багажника. Всичко е 100% Plug and Play - само се свързват 2 по 2 букси. Засега нямам никакви грешки на таблото, всичко свети 100% коректно. Колата ми придоби съвсем друга визия, като допълнение на ЛЕД светлините на задния номер.
Пожелавам на всички, които имат мерак да си сменят стоповете с LCI такива, да го направят, защото си заслужава всяка отделена минута и всички вложени средства.

колега това отдавна сме го виждали тия адаптери с доставката ти излиза около 600лв а един модул ти е 150лв кабели 45 свързване 120 с програмиране=315+ това може модула да го използваш и за фейс фарове а тия адаптери не можеш. :kuku: само за едни стопове някак си не се връзва толкова пари :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320xD LCI

Мнение от nikolayp » 15 Фев 2012, 21:36

аз така и не разбрах къде в София можеш да отидеш и да ти направят стоповете :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Мнение от da6ip » 15 Фев 2012, 22:01

vesko4114 написа:Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75

Колега евала за разумното решение! Аз 3-та година съм с такива адаптори от Брус и съм супер доволен. И да, качеството обикновено идва с цена. 8)
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

ентусиаст
Аватар
Кара: M57TUD25

Мнение от @ndro » 16 Фев 2012, 0:17

честито! мен ми излезе 80 лв и втора година си джиткам. а диодните крушки на стоповете са най-голямата гъзария :wave:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61