Смяна на стопове с LCI
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Re: Смяна на стопове с LCI
emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги
Колега, аз не искам така...дългите са ми важни. Ако ще е без дълги и то без биксеноновите фарове, по-добре да си карам с моите стопове.
Не може да няма начин, напротив!
...............................
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
vesko4114 написа:emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги
Колега, аз не искам така...дългите са ми важни. Ако ще е без дълги и то без биксеноновите фарове, по-добре да си карам с моите стопове.
Не може да няма начин, напротив!
мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка
От разсъжденията Ви имам чувството, че нямате каквато и да е представа както за разликата между двата фара, така и за принципа им на работа.
- emoo
- младши ентусиаст
-
stilko написа:От разсъжденията Ви имам чувството, че нямате каквато и да е представа както за разликата между двата фара, така и за принципа им на работа.
имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е

emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги
Става ясно, че на теб са ти го свързали! Но стоповете без лайт модул не са "светиха" както трябва.
emoo написа:мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка
Става ясно, че се мъчиш да намериш някакъв начин, но все още не можеш ако са ксенон. Няма проблем, но късите и дългите да са на една крушка.
emoo написа:имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е
Имаш си пълна представа за всичко това, но няма смисъл да обясняваш кое как и защо!
Вземи се научи първо да пишеш като българин, за да се разбира ясно.
Какво искаш да обясняваш след като нищо не ти се разбира! И какво ти е ясно?! Всичко ти е ясно, ама няма смисъл!!!

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Голям черпак извади колегата
Към колегата emooo, намери си някой да ти програмира модула. Трябва да ти се смени VO-то (Vehicle Order или списък с екстрите) на колата, да се разкара кода за ксенона от там и да се добави този за халогенни фарове. След това трябва да ти се програмира лайт модула, за да вдене и той, че не си с ксенонови фарове вече.
Ако си пазарил нов лайт модул, тази услуга може и БМВ дилър да ти я свърши. Ако е секънд хенд, търси някои с NCSExpert. Ти май беше в Англия, сигурен съм, че ще намериш някой там.

Към колегата emooo, намери си някой да ти програмира модула. Трябва да ти се смени VO-то (Vehicle Order или списък с екстрите) на колата, да се разкара кода за ксенона от там и да се добави този за халогенни фарове. След това трябва да ти се програмира лайт модула, за да вдене и той, че не си с ксенонови фарове вече.
Ако си пазарил нов лайт модул, тази услуга може и БМВ дилър да ти я свърши. Ако е секънд хенд, търси някои с NCSExpert. Ти май беше в Англия, сигурен съм, че ще намериш някой там.

- emoo
- младши ентусиаст
-
stilko написа:emoo написа:колега на мен ми ги свързаха стоповете без лайт модул но не светиха както трябва ето така светиха download/file.php?id=144221&t=1 сложих феис фарове но не са ксенон смених лайт модула стоповете се оправиха но сега пак нямам дълги
Става ясно, че на теб са ти го свързали! Но стоповете без лайт модул не са "светиха" както трябва.emoo написа:мъча се да намеря някакъв начин но все още не мога ако са ксенон няма проблем но късите и дългите да са на една крушка
Става ясно, че се мъчиш да намериш някакъв начин, но все още не можеш ако са ксенон. Няма проблем, но късите и дългите да са на една крушка.emoo написа:имам си пълна на представа за всичко това колега но няма смисъл да обяснявам кое как защо е
Имаш си пълна представа за всичко това, но няма смисъл да обясняваш кое как и защо!
Вземи се научи първо да пишеш като българин, за да се разбира ясно.
Какво искаш да обясняваш след като нищо не ти се разбира! И какво ти е ясно?! Всичко ти е ясно, ама няма смисъл!!!![]()
Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера

- emoo
- младши ентусиаст
-
Cinder написа:Голям черпак извади колегата![]()
сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време

emoo написа:Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера![]()
![]()
Колко ще се търпят неграмотни мнения в този форум?! Научихте се да пишете с кирилица, сега научете и правописа!!!

emoo написа:сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време
Така се получава, когато всичко ти е ясно!

- emoo
- младши ентусиаст
-
stilko написа:emoo написа:Българио Българио как ги раждаш такива умни хора не мога да разбера![]()
![]()
Колко ще се търпят неграмотни мнения в този форум?! Научихте се да пишете с кирилица, сега научете и правописа!!!emoo написа:сега съм си в Бг колега значи ходих в найскара и пробваха да го програмират но системата отказва изписва че програмата не може да бъде сменена но не съм се отказал но просто в момента нямам никакво време
Така се получава, когато всичко ти е ясно!
еми за мен си ми е ясно а на един човек които казва на бялото черно няма как да го разубедиш че е обратно

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75
Искам да Ви кажа само, че цялата процедура по монтирането отнема точно 20 минути с монтаж-демонтаж на самите стопове и на корите в багажника. Всичко е 100% Plug and Play - само се свързват 2 по 2 букси. Засега нямам никакви грешки на таблото, всичко свети 100% коректно. Колата ми придоби съвсем друга визия, като допълнение на ЛЕД светлините на задния номер.
Пожелавам на всички, които имат мерак да си сменят стоповете с LCI такива, да го направят, защото си заслужава всяка отделена минута и всички вложени средства.
Поздрави и безаварийно колеги
Искам да Ви кажа само, че цялата процедура по монтирането отнема точно 20 минути с монтаж-демонтаж на самите стопове и на корите в багажника. Всичко е 100% Plug and Play - само се свързват 2 по 2 букси. Засега нямам никакви грешки на таблото, всичко свети 100% коректно. Колата ми придоби съвсем друга визия, като допълнение на ЛЕД светлините на задния номер.
Пожелавам на всички, които имат мерак да си сменят стоповете с LCI такива, да го направят, защото си заслужава всяка отделена минута и всички вложени средства.

...............................
- emoo
- младши ентусиаст
-
vesko4114 написа:Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75
колега това отдавна сме го виждали тия адаптери с доставката ти излиза около 600лв а един модул ти е 150лв кабели 45 свързване 120 с програмиране=315+ това може модула да го използваш и за фейс фарове а тия адаптери не можеш.

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
аз така и не разбрах къде в София можеш да отидеш и да ти направят стоповете 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
vesko4114 написа:Колеги, благодаря за съветите, благодаря и за препоръките, но реших да не си бърникам модулите по колата. Реших да не й разглобявам половината кори, за да се прекарат кабели до новия ЛМ, които не се знае после как ще се сглобят в този студ (чупят се щипки и после скърца...), реших още да не си експериментирам с разни правени "товари", платки, препрограмиране на модули и т.н. и си поръчах ето това: http://www.ebay.com/itm/BMW-E60-5-serie ... 4162037d75
Колега евала за разумното решение! Аз 3-та година съм с такива адаптори от Брус и съм супер доволен. И да, качеството обикновено идва с цена.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
честито! мен ми излезе 80 лв и втора година си джиткам. а диодните крушки на стоповете са най-голямата гъзария