525д или 530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- qwrfvxgchb
- Потребител
-
525д или 530д
Здравейте, нов съм във форума и имам следният въпрос. Решил съм да взема Е39, се колебая м/у 525 и 530, коя е по-добрият вариант? Става въпрос за автоматик, комби, от 2000г. до 2003г.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: 525д или 530д
Прочети коментарите в тая тема! viewtopic.php?f=35&t=281803
Има още много такива теми, ползвай търсачката
Има още много такива теми, ползвай търсачката

- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
карах 2 год. 530 д , и 3,5 год. карам 525 да, не намирам разлика в подрьжката, така че ти си прецени .
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
Колега,аз съм втора година с 525d turing 2001г.Много съм доволен,за вървене до 180 е самолет,разхода извън максимум 6,градско 7 до 8 максимум.Масла и филтри,подгр.свещи,два накрайника,носач преден,една крушка за ксенона,ремонт на пиксели голям борд<благодарение на Преслав<,това е всичко досега за 15000км.И само хубава нафта.Зимата, от Габрово съм между другото се справя чудесно с хубави гуми естествено.
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
qwrfvxgchb написа:Става въпрос за автоматик, комби, от 2000г. до 2003г.
От 2001 е фейслифта...Има много разлика,най-вече цената...530d единствения минус е по-големия данък,иначе нито разхода е по-голям,нито поддръжката по-скъпа...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Тази тема ще съществува само до утре сутринта 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
BMWDream написа:qwrfvxgchb написа:Става въпрос за автоматик, комби, от 2000г. до 2003г.
От 2001 е фейслифта...Има много разлика,най-вече цената...530d единствения минус е по-големия данък,иначе нито разхода е по-голям,нито поддръжката по-скъпа...
Я моля те ми обясни "голямата" разлика като изключим брони,фарове,волан и някои други дреболий?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
ДСЦ вместо АСЦ, много по- голяма вероятност за големите странични огледала, много по- голяма вероятност за стъклен шибидах, автоматични светлини....
Това са само тези, които аз се сещам. Убеден съм, че по- разбиращите ще кажат още
Това са само тези, които аз се сещам. Убеден съм, че по- разбиращите ще кажат още

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Чак такава разлика между двата двигателя според мен няма. При избора това, което трябва да бъде определящо за колегата, трябва да бъде състоянието на екземплярите, които си е харесал. Така че, колега, моят съвет е да избереш тази, която е най- запазена. А относно екстрите, те доста от нещата могат да бъдат ретрофитнати.
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
boksioraE39 написа:BMWDream написа:qwrfvxgchb написа:Става въпрос за автоматик, комби, от 2000г. до 2003г.
Я моля те ми обясни "голямата" разлика като изключим брони,фарове,волан и някои други дреболий?!![]()
Щом са дреболий...виж колко пари са фарове и стопове за фейслифт и за преди фейслифт...цените са двойни...Мисля,че голяма навигация няма преди фейслифта...Дисковете-предните на 530d след фейса са по-големи в сравнение с преди фейса...има бая работи,както каза колегата горе,със сигурност има и други работи за който не мога да се сетя...
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
BMWDream написа:boksioraE39 написа:BMWDream написа:qwrfvxgchb написа:Става въпрос за автоматик, комби, от 2000г. до 2003г.
Я моля те ми обясни "голямата" разлика като изключим брони,фарове,волан и някои други дреболий?!![]()
Щом са дреболий...виж колко пари са фарове и стопове за фейслифт и за преди фейслифт...цените са двойни...Мисля,че голяма навигация няма преди фейслифта...Дисковете-предните на 530d след фейса са по-големи в сравнение с преди фейса...има бая работи,както каза колегата горе,със сигурност има и други работи за който не мога да се сетя...
Ти на мене не ми обясняваи колко пари са фаровете,стоповете и т.н,за по-големите дискове е така но не се заблуждаваи че като колата ти е фейс е нещо много повече от преди фейса защото ако ти го сметна за колко пари една преди фейс става фейс ще видиш че не е въпрос на милиони и за т'ва исках да ми кажеш някакви обективни причини,защото каза че имало "МНОГО" разлика а ти единственото смислено нещо което каза беше за дисковете което си е така,не искам да изкарам Е39 преди фейс по-добро от подобрената версия но аиде да не гледаме като коне с капаци..

До автора взимаи 530ка и не се хващаи за фаровете и броните както колегата с "многото голяма разлика" а гледаи състоянието на автомобила защото напудрени има много но гледаи и техническото състояние.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
13 мнения
• Страница 1 от 1