Смяна масло двигател- питане.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Смяна масло двигател- питане.
Отиваш в Мкар или Дару кар и си купуваш масло с какъвто вискозитет искаш!Повярвай мотора няма да го познаеш!Недей гледай тук във форума какво продават!Заложи на сигурното и си свиркай! 
Аз така правя и не го мисля.Пак си го сменям на 10000км,че и по-рано!Но съм сигурен,че е доказано масло.Купи си за сравнение1 литър оригинално и 1 литър от форума и ги помириши!Ще разбереш за какво говоря!Различават се и по аромат и по цвят,ако се вгледаш!Обаче на някой хора не им се дават пари за хубаво масло и взимат ментета!Аз мойта кошница си я карам с масло за 20лв литъра,пък нека е същото като за от 10лв.

Аз така правя и не го мисля.Пак си го сменям на 10000км,че и по-рано!Но съм сигурен,че е доказано масло.Купи си за сравнение1 литър оригинално и 1 литър от форума и ги помириши!Ще разбереш за какво говоря!Различават се и по аромат и по цвят,ако се вгледаш!Обаче на някой хора не им се дават пари за хубаво масло и взимат ментета!Аз мойта кошница си я карам с масло за 20лв литъра,пък нека е същото като за от 10лв.

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
аз си купих преди две години бмв оригинал ли е специал е от варела наливно ,пред мен го наляха момчетата,всмисъл че е такова уж ,и резултата почна да го гори,лампата загасяше с забавяне,и преди седмици свалих турбото с цел да го погледна и ревизия и едвам се въртеше,с доста масло в студената част,а като я взех не гореше 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
От оригиналния дистрибутор ли?Едва ли колега!Пък и БМВ масло се продава само в 1-литрова опаковка!Наливно може да ти сипят ,но само ако те ти го сменят! 

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
варела го видях с очите си,а и ме препоръчаха ,тандер е магазина ,знам за това в бутилките после ми казаха че имало разлика според мен то просто не е масло бмв (ясно че е кастрол ,мобил и т.н.)
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Отиди си вземи от оригиналния дилър и не го мисли!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2