Още един в кюпа
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Още един в кюпа
rottweiler написа:и още един въпрос - ако напрежението на ламбдата на загрял мотор и на обороти играе от 69 до 8хх мВ заминала ли е?
0.1-1волт. Трябва да варира.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Здравейте от 3 години имам Е-34 520i комби и досега не съм имал никакви проблеми .Яка машина .Но почна да си показва рогата.Първо колко струва електромотора на перката на двузоновия климатроник,второ трябва ми опората на задния макверсон,но не нормалния а за нивомат 10мм е стеблото на амортесьора.Колата е Е34 ,но 1996г и е някакъв хибрид междо Е34 и 39
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
JIKI_RACER написа:rottweiler написа:и още един въпрос - ако напрежението на ламбдата на загрял мотор и на обороти играе от 69 до 8хх мВ заминала ли е?
0.1-1волт. Трябва да варира.
но плавно според температурата на двигателя ли трябва да се променя?? Щото при мен в един момент е 80мВ после скача до 900мВ, пада на 100-140 и така си подскача всяка секунда в много голяма амплитуда.
Днес на запален мотор я изключих. При незагрял мотор нищо не се случи, при мотор в работна температура пак нищо не се променя по работата му. Значи ли че е за смяна?
PS: днес като сменяхме свещите премерихме компресията - на първите 4 цилиндъра - 13, на 5ти и 6ти - 12 и 12.5.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
колкото повече се променя стойността,толкова по-работеща е
и компресията я бива

и компресията я бива
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4