Питане за покупка на E39 525d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Питане за покупка на E39 525d

Почнахте да прекалявате, спрете малко тея филми

Много ми е смешно като всички почнете да давате някакви съвети как едва ли не да влезне в ауспуха да види как е отвътре недай си боже да е черно

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Bavarcho написа::OT:
Почнахте да прекалявате, спрете малко тея филми![]()
Много ми е смешно като всички почнете да давате някакви съвети как едва ли не да влезне в ауспуха да види как е отвътре недай си боже да е черно, а като видиш какви коли карате
, с накладки и дискове купени втора употреба от форума
Че си прав - прав си. Ама точно в тая тема никой не прекали със съветите. Автора много добре се е насочил към най-скъпите проблемни части при дизела - турбото и дюзите.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
да добавим още една скъпа част-маховика
,колата е с ръчна кутия
п.п. да отбележа още нещо което забелязвам типично за автокъщите-крика липсва ,предполагам и инструмента в багажника,иначе колата е с цялата табла за номера може би е от германия и е добре поддържана ,ако имаш вин провери го

п.п. да отбележа още нещо което забелязвам типично за автокъщите-крика липсва ,предполагам и инструмента в багажника,иначе колата е с цялата табла за номера може би е от германия и е добре поддържана ,ако имаш вин провери го
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Колата изглежда супер отвън и интериора също и цена народна. Тогава пита се в задачата къде е уловката - остава да е само там където най-малко трябва да е (двигател и т.н.) така че без диагностика или критичния минимум (тестване от майстор и подробен оглед на канал) в никакъв случай не се лъжи.
Иначе има такива и преди фейслифта - моята макар и 520d започва да се прави почти по същото време като тази и също не фейслифт - не голяма болка за умиране затова че е малко преди. Като я взех майстора каза че двигател и ходова част са добре и няма ръжди. Това ме накара да я взема макар и със забележки по тенекиите и по интериора тук там. След като пообиколих моргите започна да добива вид.
Само като препатил да знаеш че намиране на фейслифтови фарове с бял мигач, прожекторни с ангелски очи по обяви или морги и то без забележки е като печалба от лотарията. Няма майтап! Със фейлифтовите стопове е подобно, но там там трябва да се внимава с монтажа че май са на по-ниско напрежение и могат да изпушат диодите ако директно ги вържеш.
Иначе има такива и преди фейслифта - моята макар и 520d започва да се прави почти по същото време като тази и също не фейслифт - не голяма болка за умиране затова че е малко преди. Като я взех майстора каза че двигател и ходова част са добре и няма ръжди. Това ме накара да я взема макар и със забележки по тенекиите и по интериора тук там. След като пообиколих моргите започна да добива вид.
Само като препатил да знаеш че намиране на фейслифтови фарове с бял мигач, прожекторни с ангелски очи по обяви или морги и то без забележки е като печалба от лотарията. Няма майтап! Със фейлифтовите стопове е подобно, но там там трябва да се внимава с монтажа че май са на по-ниско напрежение и могат да изпушат диодите ако директно ги вържеш.
Хора.случайно попаднах на обявата зор да я взимам нямам и пак казвам колата не я взимам да я правя.Не съм мизерник наясно съм с подръжката на колата и със разхода,като искам да ми гори малко и да не ми е скъпо ще си взема голф!!!!утре ще я видя ако колата е добра я взимам само да няма проблем в двигателя(турбо,дюзи,клапани и помпи) всичко друго е поправимо с малко пари.
лек ден от мен 

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Колега пиши какво си направил след огледа,колата наистина изглежда читава успех! 

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
Мен лично би ме притеснило толкова лъснат двигателен отсек, и то от автотърговец!
Дай боже да няма нещо скрито, грабвай я и и се кефи!

Дай боже да няма нещо скрито, грабвай я и и се кефи!

- kosmosa
- Потребител
-
- Кара: бързо,гледа лошо и много дразни
Доста добра е колицата, но като видя 50-сантиметровият скоростен лост (като на Икарус), някак си ми пада в очите...
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2