Странен проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vipBulgari
-
-
- Кара: е 39 525 TDS
- Мечтае да кара: само бмв
- Детайли за колата: Сив металик леко лилавее, комби
Странен проблем
Здравейте момчета извинявам се за тъпото питане, но от 20 дена вече съм собственик на BMW за първи път, и нищо не разбирам. Та проблема е следният колата ,става въпрос за 525 тдс комби 97г. пали нормално ,като загрее обаче по някой път като остане на място и оборотите паднат и цялата кола се тресе. когато карам и подам газ добре ,обаче щом отпусна газта и все едно, че някой почва да придърпва колата ,почва едно леко придърпване все едно тресе . Днес я запалих нормално и може би сбърках но още след няма и минута я изфорсирах до 5000 оборота студена и тя почна супер много да се тресе и угасна. Питах в един сервиз и ми казаха че може да е от дизеловата помпа! Дайте съвет много си го харесвам и не искам да слизам от него ама нищо не разбирам ако знаете и някой който може да го оправи супер ще е. Благодаря предварително
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Re: Странен проблем
Има много теми,потърси малко и чети.Приготви си 7-800лв за плочка на нафтовата помпа и ще си я караш с кеф.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега да беше казал откъде си, и да ти кажем кой може да ти помогне. Има във форума много добри майстори, но повярвай ми, по написаното от теб можем само да гадаем.
И да ти кажем точно кое е , едва ли сам ще може да се оправиш.
И да ти кажем точно кое е , едва ли сам ще може да се оправиш.
- vipBulgari
-
-
- Кара: е 39 525 TDS
- Мечтае да кара: само бмв
- Детайли за колата: Сив металик леко лилавее, комби
Далеч съм от мисълта сам да се оправям просто да си направя някаква сметка с колко пари ще се охарча!!! Иначе съм от София от Разсадника.
vipBulgari написа:Далеч съм от мисълта сам да се оправям просто да си направя някаква сметка с колко пари ще се охарча!!! Иначе съм от София от Разсадника.
Ами колегата
I.V.G. по горе нали ти е отговорил Приготви си 7-800лв за плочка на нафтовата помпа и ще си я караш с кеф

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Тичай при колегата NAPSTERS (Милен), след една качествена диагностика да ти каже какъв е проблема и решението му (пиши му ЛС)!
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
6 мнения
• Страница 1 от 1