Питане за покупка на E39 525d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питане за покупка на E39 525d
Здравейте ,днес случайно попаднах на ето тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details та въпроса ми е може ли в сервиз да се проверят дюзите дали взичко е наред с тях и ако някой сподели за сервиз в Ямбол ще съм му много благодарен.Предвид ниската цена на колата изглежда доста запазена но съм от Сливен и нищо няма да изгубя ако отида да я видя може наистина да се окаже хубава,но ще се радвам ако някой ме опъти в Ямбол за добър сервиз за една диагностика.Благодаря предварително.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Питане за покупка на E39 525d
На мен ми изглежда доста добре и на интересна цена.... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
За тия пари изглежда много добре!
Аз защо си мислех, че 525Д са само фейс
Не знам за сервиз, но тичай да не я изпуснеш, че оптически запазени Е39-ки вече се намират много трудно. Дори да има дребни технически проблеми (които не са скъпи за отстраняване) не е за изпускане
Аз защо си мислех, че 525Д са само фейс

Не знам за сервиз, но тичай да не я изпуснеш, че оптически запазени Е39-ки вече се намират много трудно. Дори да има дребни технически проблеми (които не са скъпи за отстраняване) не е за изпускане

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
За купуването лесна работа,само това ме притеснява дюзи и турбото и двете помпи тази в резервоара и другата под шоф. седалка.За помпите нз дали има начин да се проверят турбото ще го видя без сервиз ама нз за дюзите или всичко е до късмет?
boksioraE39 написа:На мен ми изглежда доста добре и на интересна цена....
Има няма седмица , и все някой ще пита .

viewtopic.php?f=35&t=282015
viewtopic.php?f=35&t=280259

Колега главно темата ми беше за сервиз в Ямбол.Много ще съм благодарен ако някой ме опъта все пак няма бмв в Ямбол ако бях в София знам каде щях да я закарам 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Alexch написа:Аз защо си мислех, че 525Д са само фейс![]()
Няколко месеца преди фейслифта излиза

п.с Добра изглежда, за тези пари

milanov18 написа:Колега главно темата ми беше за сервиз в Ямбол.:
И кой ще е този дето ще кара колата без номера и застраховка из Ямбол

Ами по твойта логика да хвана и да скъсам 6500лв така ли и да ги запаля
.Ако трябва ще взема пътна помощ и ще дам 100-150лв от колко после да ме боли главата.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
то все някак ще я закарат, но дали продавача е съгласен да се кара колата по сервизи
п.с. Питай в тази тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... =3&t=87675 ще имаш по-голям успех

п.с. Питай в тази тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... =3&t=87675 ще имаш по-голям успех

С INPA-може да провериш помпите в резервоара и тази за високото както и дюзите/поне докато работи може да видиш в какви граници са,дали с в нормални или са си тръгнали/.И турбото мисля,че може с INPA-та,но не знам коя графика е за него,за да съм сигурен,че може и то.
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
И на мене ми изглежда лачена обаче да не е някоя гробница отвътре...провери я задължително на компютър не бързаи да копуваш само защото има визия.
Колата без да бъде проверена в сервиз никога няма да я платя ако ще и да е като нова вънка и вътре,накрая ще я закарам на диагностика в Сливен мисля или в BOSCH или Mercedes според мен какво ще кажете ?Ще направят ли диагностиката като в БМВ София
В БМВ София, сиреч ДаруКар правят най-смешният "преглед преди покупка" за 120лв., направо ме спукаха от смях. Намери някой колега, от района с INPA ходете и я вижте, после в най-обикновен сервиз да мине шок-тест за амортисьорите и тресачка за окачването, като това ще го съчетаеш да я огледаш долу и да видиш за някакви течове, най-вече от рейката.
Пък аз мислех че ДаруКар са номер едно
така ще направя ще потърся човек с INPA 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2