имам проблем с таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
имам проблем с таблото
искам да попитам някои наясно ли е какав точно ми е проблема.имам е39 тдс беше ми протекла нафтовата помпа, ремонтираха ми я и когато си взех колата и покарах малко ми светна лампата за маслото,спрях колата и видях ,че има масло и все пак долях но без резултат отидох да ми проверят налягането и ми казаха че проблема е в таблото като трагнах да си сверя часовника всичко ми изчезна,киломежа спря да работи,обротомера остана на място,извадих бушона и се оправи но не смея да пипна ништо и като свети по далго ми изписква да изгасям двигателя.някои може ли да ме посаветва какво да правя,мерси предварително
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: имам проблем с таблото
дано проблема да ти е от таблото, че иначе ако мотора няма налягане на масло лошо.
наи лесно е да намериш табло и да пробваш с него.
наи лесно е да намериш табло и да пробваш с него.
вазможно ли е да е паднало налягането на маслото но все пак да има някакво смазване ако не е таблото,защото аз продалжавам да я карам но ми изписва да изключа двигателя по някое време
чувал сам че или има налягане или няма .......все едно средно положение няма
- zegher
- Потребител
-
- Кара: E39 530D estate
По-вероятно да е някой от компютрите. Провери къде са пипали и какви букси са откачали-закачали докато са ремонтирали помпата. Дано да не са окъсили нещо дет' не трябва.
М
М
5 мнения
• Страница 1 от 1