покупка на 324д помощ :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
покупка на 324д помощ :)
Днес ще гледам едно БМВ 324д 88 година 3-я стоп
моля ви кажете ми къде са слабите места на тия коли и къде по точно да гледам за дефекти
мерси предварително
моля ви кажете ми къде са слабите места на тия коли и къде по точно да гледам за дефекти
мерси предварително
Купувай смело, точно тия коли са много здрави и надеждни 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6%ED%E8%EA
внимавай с тоя двигател, разпитай за прегряване и следи реакцията
внимавай с тоя двигател, разпитай за прегряване и следи реакцията

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN]
айде стига вече с раздувките и митовете! Всеки двигател може да му се е*е майката от идиотско отношение, що плашите хората? Stiks
нищо си му няма на двигателя, троши се само от малоумие и безхаберие!

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- Stiks
- младши ентусиаст
-
kam_tod написа:[steeN]айде стига вече с раздувките и митовете! Всеки двигател може да му се е*е майката от идиотско отношение, що плашите хората? Stiks
нищо си му няма на двигателя, троши се само от малоумие и безхаберие!
twa me pla6i

ама тия ли бяха с пръскането на глава
пп: наи якото е че грам ръжда няма по него

Е па ти да не си луд да я взимаш тая кола, като знаеш от какъв човек идва
? Я кажи колко пари ти иска?

- Stiks
- младши ентусиаст
-
ми бартер за един Форд дет е 88 и секи момент се разпада щот мн изгнил чакам да му пада резервната гума и трябва да доплатя още 1500-1700 зависи от договорката вече
а и мн кусури имат и 2-те коли (форда го оцениха на 1000 лева)

Бегай да й измерят компресията и ако е добре, взимай, нема да се плашиш. Огледай я да няма течове, покарай я да я видиш как върви, окачване, спирачки и това е. Какво му се чудиш, ако нещо не е наред, то веднага ще се види - при БМВ е така, заебеш ли колата по отношение на поддръжката, веднага по звук или друг признак, тя ти напомня, че си мърляч...
Айде нека и тия с атмосферните дизели да се включат, помогнете на човека със съвет
, че аз не съм баш с тоя двигател... 

Айде нека и тия с атмосферните дизели да се включат, помогнете на човека със съвет

- Stiks
- младши ентусиаст
-
ами незнам с точност но сега е в ремонт до един -2 дни трябва да е готово
сменяха му амортисиори накладки 2 помпи (мисля на съединителя бяха) по двг-то бараха отдолу заварят и ся кат е готово ще се пробва
и ще става яко ако колата я зема
бах тва задно ще се къни
ПП (палура на Дизела е кога е мокру
а дано завали
)

ПП (палура на Дизела е кога е мокру

- Stiks
- младши ентусиаст
-
мали мали тва възможо ли е 2,4 дизел 6 цилиндъра да вурви с 140 максимум баси
а даже като спря след това течове на масло имаше мн злееее
ПП отказвам се от тва ( но търсенето продължава
)

ПП отказвам се от тва ( но търсенето продължава

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ти защо не дадеш за скрап форда, да изпиеш парите и с тия 1500-1700 лева за доплащане да си вземеш някое 318 двоен стоп - има що-годе свестни екземпляри. Или пък с парите от форда да го постегнеш. Ако искаш троен стоп виж по мобиле-то, има някакви бими, но ще трябва да джитнеш форда за по-читави пари. В кеш ще е по-лесно и на по-тънко ще ти дадът, отколкото да доплащаш - все пак не са много хората, дето биха минали от бмв на форд дизел.
BMW only!
- Stiks
- младши ентусиаст
-
ами щот си турся задулжително дизел а форда се отказах да го давам ся ми предложиха 124/200д автоматик ма да еба тва 2,0 то едвам наема ама вари поиче от тая бима дето я гледах а тя беше на собственика на един сервиз и тои просто я зима прави и продава ама смятам да не го давам тоя форд щот тои двигателя е страхотен 1,6 дизеле секи ден само жега аз и брата на куче го праим аам още вари и засега ще остава за маика да ходи на работа
наистина големо желание имам за бмв (мое се каже че ми е мечта)ама то да е малко по читаво как мое двг 2,4 6 цилиндура да се му4и на 140 да му те4е масло и да гори кат смок ам то с форда кат го понаступя малко повече стига път да има дига 150 аа мн търудно иначе на 140 не толкова зле аз по добре да карам с форда щот разхода му е на половина на бимата
някои ако мое да ми каже как да кача снимка
наистина големо желание имам за бмв (мое се каже че ми е мечта)ама то да е малко по читаво как мое двг 2,4 6 цилиндура да се му4и на 140 да му те4е масло и да гори кат смок ам то с форда кат го понаступя малко повече стига път да има дига 150 аа мн търудно иначе на 140 не толкова зле аз по добре да карам с форда щот разхода му е на половина на бимата

някои ако мое да ми каже как да кача снимка
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Човече пиши малко по-разбираемо, много хаотично си нахвърлил желаниета и фактите дето са ти в главата
Мисля, че каузата ти е загубена - няма особен смисъл в тези неща, дето ги планираш. С 324-ка, колкото и да е читава едва ли ще изивееш напълно тръпката от едно яко БМВ Е30 - бензина направо може да те побърка от кеф, но дизела... Е и той е веселба, но примерно едно дизелче като някои от комбитата във форума - но те са на по-висока цена, към 4000 лева отиват някои (а дори и отгоре!). Да минеш от форд дизел на мергел 200д или бмв 324... няма да е кой знае какво. Моят съвет е, ако имаш мерак и си готов да жертваш значителна част от финансите си - скачай на бензиново бмв. Но ако те притеснява много разхода - не са за теб. Прав си, че ФОРД-а е страхотна колица (каруца) за работа - да возиш смески за животни, тухли, вар, пясъв, зеленчуци, моторите им са здрави, разхода е много тънък, но са си каруци. Вървежните бмв-та всичките харчат повечко (с леки изключения измежду новите модели, но за тях не става въпрос). Дали 10/100 нафта за 324-ката или 10/100 бензин за 318-ката си е се същия - 10 стотинки разлика в цената на горивото. Освен тва, бензина ако му сложиш газ или метан ще ти стъпи по-тънко дори от разхода на форда.

BMW only!
- Stiks
- младши ентусиаст
-
да прав си като возия форда е каруца за бягане също но за здравина и разход просто е уникален а то че ще е дизел тва е сигурно щото секи ден ще минавам по минимум 100 километра защото с твя ще ходя на даскало варно безнзина е тръпка и то голяма но просто мога да намеря кучешка нафта за по 50 - 60 стотинки под цената на бензиностанцията а пук и аз не карам мн бурзо нито па и бавно затова смятам 160-170 примерно да си ги поддържам на пътя а при тая скорост бензина разхода скача главоломно а нафтата не е така там имам по малки разлики
от ли4ен опит го знам
имахе пежо 405 1,9д при поддържане на 155-160 ми даваше разход 7-8 на 100 сумнява ме някои бензин да дааде такъв разход на тая скорост
еи за тва съм се насочил към дизел пауър, идва ми мн по изгодно

имахе пежо 405 1,9д при поддържане на 155-160 ми даваше разход 7-8 на 100 сумнява ме някои бензин да дааде такъв разход на тая скорост
еи за тва съм се насочил към дизел пауър, идва ми мн по изгодно
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2