Отказа гонга
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Отказа гонга
От известно време ,нещо гонга не сигнализира при температура под 3 градуса ,къде да погледна и какво да направя за да почне да предупреждава пак както преди.
Re: Отказа гонга
сваляш гонга,ако имаш друг за проба най-бързо и лесно.....иначе мериш дали му идва захранване до него,ако идва,вероятно проблем в гонга,ако не идва,почваш да търсиш защо не идва 

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Не съм сигурен, че теста на таблото тества точно тоя гонг. При мен на теста изписва "gong" на мястото на километрите, но не се чува никакъв звук. Въпреки това, при температури под +3 градуса си писка.
M5 написа:Не съм сигурен, че теста на таблото тества точно тоя гонг. При мен на теста изписва "gong" на мястото на километрите, но не се чува никакъв звук. .
Защото след като видиш надписа gong трябва да натиснеш `копчето` за нул. на км затова.

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Пробвал съм и не става. Колата е без борд и има само едно копче на таблото ако има значение.
При мен се получи точно това ,че при теста когато излезе надписа гонг и натисна бутона за нулиране на км с малкия борд съм не се чува гонга ,както спомена колегата по горе,а всъщност къде се намира тоя гонг да проверя дали не се е откачила някоя жичка
GEORGBMW написа:а всъщност къде се намира тоя гонг да проверя дали не се е откачила някоя жичка
На кората над педалите - точно над педала за газта.
Те такова животно представлява.

10 мнения
• Страница 1 от 1