добра ли е цената на 5-цата
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dagger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 520i
- Мечтае да кара: Машината на времето !
- Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Re: добра ли е цената на 5-цата
emoo написа:BONO написа:Има няколко колега тука във форума,за които наличието на М пакет е от решаващо значение ,за това дали колата е читава и че си заслужава.
Една елементарна сметка,показва ,че слагането на цялостен външен М пакет не е чак толкова скъпо и трудно нещо .
колега правил ли си я тая процедура че да видиш колко елементарно и колко евтино излизанедей поне да говориш глупости
Ще се опитам да бъда максимално възпитан в отговора си към теб.
Когато си купих Е60 ,тука във форума бяхме само аз и още 4-5 колега с този модел.
Излишно е да споменавам,че дори нямахме подфорум за нашия модел .
Много добре знам колко струва цялостен външен М пакет в Дару, в Германия и по моргите ( разликата е чувствителна ) .
Преди няколко години,когато тръгнах да продавам моята Е60 и сложих външния пакет и те уверявам,че много добре знам цялата процедура ,как е финансово и технически .
Гледам те,че си отскоро тука ,давай го малко по-лежерно .
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
BONO написа:emoo написа:BONO написа:Има няколко колега тука във форума,за които наличието на М пакет е от решаващо значение ,за това дали колата е читава и че си заслужава.
Една елементарна сметка,показва ,че слагането на цялостен външен М пакет не е чак толкова скъпо и трудно нещо .
колега правил ли си я тая процедура че да видиш колко елементарно и колко евтино излизанедей поне да говориш глупости
Ще се опитам да бъда максимално възпитан в отговора си към теб.
Когато си купих Е60 ,тука във форума бяхме само аз и още 4-5 колега с този модел.
Излишно е да споменавам,че дори нямахме подфорум за нашия модел .
Много добре знам колко струва цялостен външен М пакет в Дару, в Германия и по моргите ( разликата е чувствителна ) .
Преди няколко години,когато тръгнах да продавам моята Е60 и сложих външния пакет и те уверявам,че много добре знам цялата процедура ,как е финансово и технически .
Гледам те,че си отскоро тука ,давай го малко по-лежерно .
щом си я правил тая процедура тогава не знам колко ти е излязло но сега излиза около 3000лв не мисля че е толкова евтино да не говорим че и частите не могат да се намерят
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Колегата Боно никъде не е споменавал,че е евтина манипулация,а че не е толкова скъпо!Тоест,не би трябвало и не е правилно наличието на М пакет да е основен и водещ аргумент при покупката на една 5годиншна Е60,а да се гледат повече други елементи,а при добро желание може да се сложи допълнително на една приемлива за някои хора цена. 

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Не се отплесвайте от темата, защото и без това и се вижда края 

Ilko Ivanov написа:Не се отплесвайте от темата, защото и без това и се вижда края
Дай край!
Tool - Fear Inoculum
да ви разкажа какво стана !
На следващия ден се реших да се обадя на немеца.Оказа се, че колата няма сервизна книжка.Това доста ме смути.Опитах да договоря лека отстъпка в цената-никакъв резултат.Намерих човек да отиде до германия за да докара автомобила на ход на цена 900 евро за всички разходи.След което помолих да ми запазят колата 2 -дни.Поискаха ми капаро от 2000 евро по сметка в германия.Тук вече се спрях.
Търся друга такава.Ако излезе ще ви моля отново за коментари.
Благодаря на всички и ако може помагайте!
На следващия ден се реших да се обадя на немеца.Оказа се, че колата няма сервизна книжка.Това доста ме смути.Опитах да договоря лека отстъпка в цената-никакъв резултат.Намерих човек да отиде до германия за да докара автомобила на ход на цена 900 евро за всички разходи.След което помолих да ми запазят колата 2 -дни.Поискаха ми капаро от 2000 евро по сметка в германия.Тук вече се спрях.
Търся друга такава.Ако излезе ще ви моля отново за коментари.
Благодаря на всички и ако може помагайте!

Аз ще си позволя да ти дам само един съвет - не купувай кола без сервизна история.
Поздрави и успех!
Поздрави и успех!
F07 535d
F07 530d
E60 530d
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3