добра ли е цената на 5-цата

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Re: добра ли е цената на 5-цата

Мнение от dagger » 19 Яну 2012, 15:44

Колега взимай !!! Колата е жестока !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 20 Яну 2012, 12:44

emoo написа:
BONO написа:Има няколко колега тука във форума,за които наличието на М пакет е от решаващо значение ,за това дали колата е читава и че си заслужава.
Една елементарна сметка,показва ,че слагането на цялостен външен М пакет не е чак толкова скъпо и трудно нещо .

колега правил ли си я тая процедура че да видиш колко елементарно и колко евтино излиза :kuku: недей поне да говориш глупости :banghead:

Ще се опитам да бъда максимално възпитан в отговора си към теб.
Когато си купих Е60 ,тука във форума бяхме само аз и още 4-5 колега с този модел.
Излишно е да споменавам,че дори нямахме подфорум за нашия модел .
Много добре знам колко струва цялостен външен М пакет в Дару, в Германия и по моргите ( разликата е чувствителна ) .
Преди няколко години,когато тръгнах да продавам моята Е60 и сложих външния пакет и те уверявам,че много добре знам цялата процедура ,как е финансово и технически .
Гледам те,че си отскоро тука ,давай го малко по-лежерно .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 745D
Мечтае да кара: M-5

Мнение от emoo » 20 Яну 2012, 15:06

BONO написа:
emoo написа:
BONO написа:Има няколко колега тука във форума,за които наличието на М пакет е от решаващо значение ,за това дали колата е читава и че си заслужава.
Една елементарна сметка,показва ,че слагането на цялостен външен М пакет не е чак толкова скъпо и трудно нещо .

колега правил ли си я тая процедура че да видиш колко елементарно и колко евтино излиза :kuku: недей поне да говориш глупости :banghead:

Ще се опитам да бъда максимално възпитан в отговора си към теб.
Когато си купих Е60 ,тука във форума бяхме само аз и още 4-5 колега с този модел.
Излишно е да споменавам,че дори нямахме подфорум за нашия модел .
Много добре знам колко струва цялостен външен М пакет в Дару, в Германия и по моргите ( разликата е чувствителна ) .
Преди няколко години,когато тръгнах да продавам моята Е60 и сложих външния пакет и те уверявам,че много добре знам цялата процедура ,как е финансово и технически .
Гледам те,че си отскоро тука ,давай го малко по-лежерно .

щом си я правил тая процедура тогава не знам колко ти е излязло но сега излиза около 3000лв не мисля че е толкова евтино да не говорим че и частите не могат да се намерят

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 20 Яну 2012, 21:34

Колегата Боно никъде не е споменавал,че е евтина манипулация,а че не е толкова скъпо!Тоест,не би трябвало и не е правилно наличието на М пакет да е основен и водещ аргумент при покупката на една 5годиншна Е60,а да се гледат повече други елементи,а при добро желание може да се сложи допълнително на една приемлива за някои хора цена. :bchug:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 20 Яну 2012, 21:45

Не се отплесвайте от темата, защото и без това и се вижда края :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 20 Яну 2012, 21:57

Ilko Ivanov написа:Не се отплесвайте от темата, защото и без това и се вижда края :idea:

Дай край!
Tool - Fear Inoculum

Потребител
Аватар
Кара: BMW E 60

Мнение от garbac » 26 Яну 2012, 12:40

да ви разкажа какво стана !
На следващия ден се реших да се обадя на немеца.Оказа се, че колата няма сервизна книжка.Това доста ме смути.Опитах да договоря лека отстъпка в цената-никакъв резултат.Намерих човек да отиде до германия за да докара автомобила на ход на цена 900 евро за всички разходи.След което помолих да ми запазят колата 2 -дни.Поискаха ми капаро от 2000 евро по сметка в германия.Тук вече се спрях.
Търся друга такава.Ако излезе ще ви моля отново за коментари.
Благодаря на всички и ако може помагайте! :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X7

Мнение от dpetrov » 26 Яну 2012, 20:09

Аз ще си позволя да ти дам само един съвет - не купувай кола без сервизна история.

Поздрави и успех!

F07 535d
F07 530d
E60 530d

Предишна

Назад към Е60/Е61