Проблем с ГНП,центровка,стоиности Е39 tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
Re: Проблем с ГНП,центровка,стоиности Е39 tds
SammY написа:svtln написа:Здравей колега, имам подобен проблем с е39tds 1997автомат.
При движение на автомобила се получава нещо, като спиране на горивото за стотна от секундата. Това се получава при скорост около 40, 60 и 90-95км/h, като се кара с една постоянна скорост при обороти 1550-1800 по мои наблюдения при движение по наклон нагоре.
При компютърна диагностика не показва грешки.
На място съм я форсирал като задържам на 2000 и след това на 3000 оборота за около 8 минути, но прекъсване или глъхнене нямаше.
В БМВ сервиза във Варна ми казаха, че 99% е ГНП, но за съжаление предлагат само нови и не отремонтирали или поправяли стари като моята.
Кажи ми, ако обичаш, докъде си стигнал с тази одисея.
Благодаря.
Колега оправи ли проблема , че и при мен има нещо такова сякаш горивото спира ,но при мен е може би около за секунда най - често от 2ра на 3та като вкючвам ... и понякога в ниски губи мощност и гасна при тръгване ако е с малко гас ... Топла ,студена колата пали що годе лесно , топла по трудно от студена , но не фрапантно
КОЛЕГА И АЗ ИМАМ ПРОБЛЕМ НА 5 ТА ОТ 80 НАГОРЕ ЗАР НАБИРА ПОСТЕПЕНО ТР ДА И ПОДАВАМ ГАС ПЛАВНО ПОЕМА . ПРОБЛЕМА МИ Е В ПОМПАТА ИМА ЗАКЪСНЕНИЕ И ПОДАВА ПО МАЛКО ГОРИВО СДЕД НЯКОЛКО ДЕНА ЩЕ БУТАМ ПОМПАТА И ЩЕ ВИДЯ КАКВО СХТЕ СЕ ПОЛУЧИ
- nikolai4eff
- Потребител
-
Благодаря на всички отзовали се и спеялно на колегата karnak,проблема беше следния бяхме закачили буксата за предварени с тази на маслото при размяната им всичко заспа не мога да си позная колата.
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колега didko84 утре ще ходя на доктор,при колега от форума , да видим какво ще се окаже при мен . Ако иска само "бутане" помпата добре , ако не ще се сваля и след това ще напиша какво е било точно ...
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
SammY написа:Колега didko84 утре ще ходя на доктор,при колега от форума , да видим какво ще се окаже при мен . Ако иска само "бутане" помпата добре , ако не ще се сваля и след това ще напиша какво е било точно ...
ми колега вади се плочката на помпата почиства се на старата ми 524 тд имаше стришки изчистват се ! регулира се горивото и предварение закъснение

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
didko84 написа:SammY написа:Колега didko84 утре ще ходя на доктор,при колега от форума , да видим какво ще се окаже при мен . Ако иска само "бутане" помпата добре , ако не ще се сваля и след това ще напиша какво е било точно ...
ми колега вади се плочката на помпата почиства се на старата ми 524 тд имаше стришки изчистват се ! регулира се горивото и предварение закъснение
Е да ама се оказа , че главоболията ми идват не от помпата а от дебитомера

- Bmw problem
- Потребител
-
Здравеите на вс читатели имам голам проблем с БМВ525 тдс е39 питането ми е. Зашто когато настапа газта ми прекасва (забива)сякаш не сам натиснал педала прави го мн често но не всеки пат наи вече когато трагна да испреварвам др кола изван градско и градско но не винаги съшъо така искарва черен дим при положение че карам нормално пример на 2ра със 40км/ч.Казаха ми да махна кабела на дебитометара да пробвам и нямаше разлика.АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ШТЕ МУ БЪДА МН БЛАГОДАРЕН
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3