Въпрос за цокъл крушка на фарове преди фейса
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за цокъл крушка на фарове преди фейса
Привет! Дойде време да се занимая и аз с мойте фарове, смяна на държачи, полиране и т.н. Става въпрос за фарове БЕЗ лупа, преди фейса. Те в момента са с китайски ксенон Н7, като зад крушките има някакви 'издънени' държачи. Търсих отговор на въпроса, каква точно крушка е била там оригинално и навсякъде пише Н7, обаче нещо ми липсва връзката между инсталацията на колата и крушката. Мисълта ми е има ли някакъв преходник или възможно ли е фаровете оригинално да са били с D2R ( из форума четох, че били за вграждане във фарове без лупи)? Въпросният преходник, държащ крушката към рефлектора, ако има такъв, къде евентуално се продава? Мерси предварително!
П.С. Не бях очаквал, че ще ми се наложи да задавам точно такъв въпрос, но в момента дори и realoem-а нещо не се отваря и нямам никакъв ориентир
П.С. Не бях очаквал, че ще ми се наложи да задавам точно такъв въпрос, но в момента дори и realoem-а нещо не се отваря и нямам никакъв ориентир

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Въпрос за цокъл крушка на фарове преди фейса
връзката е това издъненото -адаптора,там се слага крушката и се включва буксата ,ще ти снимам моите при нужда,аз си нося два здрави адаптора с крушки Н7,ако се повреди ксенона (той сега е повреден де)иначе и моите ги издълбах заради ксенона
фар без лупа не може да има друга крушка освен H7 ,адаптори може да намериш от форума купува продава
фар без лупа не може да има друга крушка освен H7 ,адаптори може да намериш от форума купува продава
- ivan_krilov
- кандидат ентусиаст
-
Много благодаря! Предполагаше се, че няма да са така 'забити' във фара, ама... Ако ти е удобно да качиш снимката ще е супер, че да знам как изглежда това, което търся.
- cls6666
- ентусиаст
-
ще потърся дали нямам излишен комплект,утре имаш снимка че сега е късно вече 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
D2R лампите се слагат на фарове без лупи, но и съответните фарове са пригодени за такива лампи (ксенон).
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- cls6666
- ентусиаст
-
Явно китайците са измислили и това
преход за фар с оригинална Н7 крушка към ксенон(може и оригинален) за D2S крушка,колко върши работа друг въпрос

6 мнения
• Страница 1 от 1