Цяла или на Части ??

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Цяла или на Части ??

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 16 Яну 2012, 12:25

Така колеги , след като покарах 4 години е34 вече ми се кара нещо различно и започна да ми се върти еретичната мисъл:

Цяла или на части ???

На кантар съм кво да я правя та викам нали сме ларш е34каджиите ,дай да видим те кво биха направили :)

Та кво има в колата... М пакетче в два цвята , м52б28 с ГИ , шпер голям 3.07 , скорости големи , черни фарчета , автопилот , бели стопчета , сички щори , музичка неква , салонче с нова кожа светло сиво , светещеи топки , черни махагони , ново стъкло челно оригинално , спирачки от некво 750 , окачване вайтек , генерация нова с катализатори , мулти воланче 2 цвята , жанти шницер , та такива ми ти неща ....и доста други дето не се сещам :) ..

доста хора я знаят колата , доста хора не . НИкой няма да я оцени цяла , кво да я правя е въпроса :) ? или да слагам още по голям мотор вътре ?
Или да я пускам в немското мобиле ?
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Цяла или на Части ??

Мнение от zvetiko » 16 Яну 2012, 12:44

Мисля,че цяла няма кой да я оцени-и други колеги,начело с мен ;) продадоха читави Е34-ки на безценица.Направо не си заслужава за нещо ,където си сложил 15 да го продадеш за 4-5.
Ако Е34 не ти е много омръзнало и само искаш по-мощно-„да слагам още по голям мотор вътре “-сигурно един от 4000 ще ти се отрази добре. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 16 Яну 2012, 12:50

Омръзнало ми е вече, на сила си ми е добре..хората след 2 години се развеждат , аз кола 4 карам.

Освен да организирам записване и да я почвам с флекса ??
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: -ше Е34 525 м50

Мнение от gi4o » 16 Яну 2012, 13:25

JIKI_RACER написа:

те такава ще е някаквар колега. мойта технически е перфектна и заради няколко визуални дефекта съм я пснална 2 и половина и никой неще да я гледа...и кво с ГИ, мотор 190коня след ремонт и 9 бр Жанти да я давам на 1500!? да, ама не! спирам я на тротоара и така. ...масово се продават коли за по 1000-1500 с перспективата само за 3-4 месеца сумата да се удвои, ама хората се лъжат...и аз съм се лъгал преди, ял съм го тоя...
на предната ми е34-ка двигателя половин година го давах за 250лв целия, никой не се заинтересува. на части му зех двойно...та така
никой не обвинявам, всеки си избира кое му е по-изгодно...аз също!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 16 Яну 2012, 13:44

колега аз моята съм решил че няма да продавам(давам на вторични) и аз вече 4та година я имам,но винаги когато се кача не ми се слиза от нея,а и ако я пускаш цялата(зависи за каква цена)много малко хора ще я оценят,за части първо ще ти изчезне инцекцията и после шукарииките дето си слагал.но на първо време я пусни цяла пък да видим
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Яну 2012, 14:23

Цяла да я продадеш за смислена цифра няма как да стане, или ако стане ще я оценява новия собственик, за което ти стискам палци.
Просто такава е ситуацията. :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Омега А '86; E53 3.0d '06

Мнение от Нено Б. » 16 Яну 2012, 14:23

JIKI_RACER написа:Омръзнало ми е вече, на сила си ми е добре..хората след 2 години се развеждат , аз кола 4 карам.

Моята я карам от 2003та. Нали съм си шоферче и съм покарал скъпи машини, нищо не ме пали като старото ми момиче :oops:
Напоследък само дето се замислям, че както съм я подкарал, скоро ще се задомявам :dummy: :dunno: и няма да ми е спокойно да карам момата и ДРЕБНИЯ шРИФТ в 25год кола-колкото и да я поддържам, всичко става. Да те остави на път, с дете, зима...Аре ако се возя само аз-иде дойде, ама не дай си боже стане нещо... Аре, ако финансово не можеш да си позволиш друга кола-ок, ама в обратния случай става много криво. Те и без това всички ми намилат за тази кола(особено БАЩА Й), представям си ако нещо стане :bang:

Иначе-пробвай я на цяло, ентусиасти има, би трябвало някой да я оцени. Ако не става- разпарчетосвай!
rwd фен

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 16 Яну 2012, 14:34

Аз мисля, че или Жико е в отпуск и си запълва времето или чавка му е изпила ума :mhihi:
Така си мисля, де, не настоявам :D

По темата: Цялата. Готова е за един такъв кат мене 8) лошото е, че такъв като мене, ако ти я наплати, жена му ще го изгони :mhihi: и ще трябва да спи в колата. Значи, ако беше комби, щеше да е оферта без задни седалки и с един дюшек отзад :mhihi:

На части ще я влачиш година и ще ти останат доста неща, дето уж са ценни, но никой няма да ги купи дълго време и направо ще луднеш :confused:

За немското мобиле си мисля, че ще е като българското :roll: гледам на Тахсинов "грухчото" доста време седи :roll: Той да каже най-добре :roll:

Като цяло не е лесна твойта :confused: ама пък кой те би да я правиш такава :mhihi: а карай си я сега :mhihi:

С най-добри чувства, баце :bchug:

Ако ти е сериозен въпроса, успех :yes:
Ако ли не, да почерпиш :mhihi:

Поздрави,
Д
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 16 Яну 2012, 21:47

Най-добре да се кара докато издържи,което едва ли ще е малко :mhihi: .Евентуално след това на части и морга,така ще се вземат повечко пари.Цяла няма кой да оцени "пакета",който ще получи!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 16 Яну 2012, 23:40

Сваля се всичко което може да се свали и после се продава с обикновен салон, без музика с железни джанти, без автопилот и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 16 Яну 2012, 23:50

JIKI_RACER написа:... М пакетче в два цвята , м52б28 с ГИ , шпер голям 3.07 , скорости големи , черни фарчета , автопилот , бели стопчета , сички щори , музичка неква , салонче с нова кожа светло сиво , светещеи топки , черни махагони , ново стъкло челно оригинално , спирачки от некво 750 , окачване вайтек , генерация нова с катализатори , мулти воланче 2 цвята , жанти шницер

Дано всеки доживее и може да си позволи да му омръзнат тея неща... :yes:

Иначе най добре да я пробваш в немско, че най-лесно и ако стане, стане, ако не - мислиш нататък.
Нещата дет си изброил са си цифа и по отделно и няма да хвръкнат толкова бързо според мен. А днес да вземеш 200 лв, след 10 дена още 100...в смисъл иска се време според мен и не може да усетиш кешовицата накуп. Освен тва, ако не си готов с пари за друга трябва да чакаш кинтите от тая...става дълга и широка...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 17 Яну 2012, 0:43

................
Колега, и аз мислех да я продавам и да взимам нещо по-новичко. Обаче се замислих и като смени брата масла и ремъци на реното клио за 550 кинта се отказах :shock:
Аз обаче за разлика от теб не ми е омръзнала, така че вече ти си знаеш. Въпреки че аверчетата ми викат ретро маниак скоро няма да си я давам.
Колата съм я виждал на снимки и е един път. Обаче цяла парички няма да и вземеш.

Потребител
Аватар
Кара: Е39 М54B30

Мнение от DRN » 17 Яну 2012, 2:02

Ей това е колата, ... кога почваш да я разглобяваш :twisted:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 17 Яну 2012, 2:20

:++ Комшо, наспи се моля ти се :) Таз тема не може да е на сериозно !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 17 Яну 2012, 13:18

Върлуват гадни вируси последно време вдига се температура,губи се разсъдъка..Колега моля те осъзнай се..Тази кола е все едно излезла от мечтите ми ...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Следваща

Назад към E34