Проблем със задница 316

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем със задница 316

Мнение от Tanas » 15 Май 2006, 16:56

Преди време скочих от един бордюр и задницата се отвори като на ТАТРА/Претоварена/ -Смених амортисьори,тампони,пружини,но пак яде гуми накриво.Даите АКЪЛ :idea: как да я оправя! :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 15 Май 2006, 17:11

Стабилизиращата щанга и биалетките с тампоните гледа ли ги? Другото е носачи, и прегледай и шасито да не е поддало.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Май 2006, 18:08

явор ми беше казал, че 316 няма стабилизираща щанга отзад... да не си изкривил някакви железа наистина?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 15 Май 2006, 20:03

Лагери на главината от това се разкрачва.

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 15 Май 2006, 20:41

[steeN] написа:явор ми беше казал, че 316 няма стабилизираща щанга отзад... да не си изкривил някакви железа наистина?
Няма вярно е :idea: :idea: Наи вероятно носач или лагер а може и цялата греда да си кривнал със все ушите има и болтове от купето които държат самата греда с тампоните може и тях да си изкривил! Моя съвет е да видиш първо носачите!! :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от Tanas » 16 Май 2006, 11:20

Нови тампони или цели носачи?Лагерите са сменени.

М40 Forever
Аватар

Мнение от Малкия » 16 Май 2006, 12:21

Tanas написа:Нови тампони или цели носачи?Лагерите са сменени.
наи добре целите носачи теб само едното колело ли ти яде гума или и двете ако е само едното сменяи само от тази страна която ти яде :idea: наи добре целия носач ;) смени тампоните на гредата а има вероятност и гредата да си изкривил и от нея да идва проблема гредата има уши за които се хваща носача там се криви наи често :idea: Успех

Потребител
Аватар

Мнение от Tanas » 16 Май 2006, 15:25

Двете гуми ги яде по различен начин.Предполагам че е от ушите на гредата.Сигурно няма да могат да се изправят точно,за това не е ли по-добре да пробвам с тампони с изместен център/четох в някой пост/
Някои знае ли от къде можем да намерим таквиз /и най-важното е колко струват! :bcry:

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 16 Май 2006, 15:48

Tanas написа:Двете гуми ги яде по различен начин.Предполагам че е от ушите на гредата.Сигурно няма да могат да се изправят точно,за това не е ли по-добре да пробвам с тампони с изместен център/четох в някой пост/
Някои знае ли от къде можем да намерим таквиз /и най-важното е колко струват! :bcry:

Ако са изкривени въпросните уши, едва ли ще може с тампони с ексцентрик да обереш разликата. Според мен отиди някъде където правят реглаж да ти кажат със сигурност оттам ли ти идва кривината и ако се потвърди - вземи си сложи един заден мост на старо.

М40 Forever
Аватар

Мнение от Малкия » 16 Май 2006, 15:49

Наи добре си смени гредата и нещата ще се оправят !!! щом са криви ушите една нова греда ще оправи нещата :idea: Търси си втора употреба има бол и не е кои зна колко пара !! Аиде успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Май 2006, 20:33

някакви новини?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем със задница 316

Мнение от kam_tod » 19 Май 2006, 9:54

Tanas написа:Преди време скочих от един бордюр и задницата се отвори като на ТАТРА/Претоварена/ -Смених амортисьори,тампони,пружини,но пак яде гуми накриво.Даите АКЪЛ :idea: как да я оправя! :bowdown:

Абе тва ме съмнява да е станало от скачане от бордюр, това БМВ да не е от картон, да не си скочил от по-височко? Я кажи по какъв начин ти яде гумите, равномерно ли, или едната повече от другата? Щото може да има усукване, ама то не се получава от скачане от бордюр, а от удар в бордюр... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!

Потребител
Аватар

Мнение от Tanas » 19 Май 2006, 11:12

лявата заминава по-бързо от дясната,тази гадория стана след като се качих с двете ляви гуми с около 50 км/ч на бордюра :banghead:
яде от вътре :help: между впрочем като карам на задна ги събира :?:
ходих на стенд там казаха,че за този модел оправяне няма

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 19 Май 2006, 11:44

Колега, ти си "отворил" левия носач и затова ти яде и двете гуми, и нормално лявата по-бързо да я яде. А на задна ги събира, щото вече си усукал носача така: лява\ |дясна. По принцип трябва и колата да ти бега на дясно като пуснеш геврека, ако е така - ясна е работата.
П.С. Мани ги тия дето викат, че нема оправия, ама си дири читав майстор-тенекеджия, със стенд за да ти замери отклонеието и да го изправи. Аз за какви усуквания знам, че са изправяни... всичко се изправя.

Потребител
Аватар

Мнение от Tanas » 19 Май 2006, 13:09

Ок,Само ми кажете читав майстор в Пловдив и околовръз. :(

Следваща

Назад към E30