Вдигане на трупчета
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Re: Вдигане на трупчета
balcanbas написа:Паднала ми е капачката, която седи на мястото за крика. Някакви идеи да ми дадете? Продават ли се някъде ?Или пък от кола на части да взема или да отида при някой тенекеджия?
Ако просто искаш да повдигнеш колата, става като вземеш някоя от наличните и я щракваш там, където няма.
Ако те дразни визуално липсата, тогава си вземаш от кола на части. Аз взех за 5 лева, защото и на мен ми беше паднала едната.
- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
много ми е интересно как ще вдигнеш колата на мястото на крика и ще сложиш на същото място трупчето?
- yordanzhelev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525tds '98
- Мечтае да кара: F16
много ми е интересно как ще вдигнеш колата на мястото на крика и ще сложиш на същото място трупчето?
Не на мястото на крика, а по средата се дига цялата предница или задница (поне така гледах че го правят в youtube) и после я спускаш на подпори или трупчета.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
На ютуб ако вярваш....Колата се дига където се подлага крика, а подпираш на две места минимум на ръба на прага.....
Толкова ли много струва да кажем да платиш на някой 10 лв да му ползваш подемника в сервиза след работно време ?
Толкова ли много струва да кажем да платиш на някой 10 лв да му ползваш подемника в сервиза след работно време ?
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2