Поредната тъпотия
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
То сигурно отстрани тази болест така изглежда, ама на... съвсем наистина тази си мисля и така го чувствам...
БМВ е диагноза. Това само по себе си говори достатъчно за марката.
То е нещо което едва ли повечето хора разбират, и затова и ви звучи така странно. Абе лудост, до краен предел. Но все пак има различни видове от тази болест - някои са по тихо луди (предполагам като мен) и въобще не им пука какво карат или какво мислят другите. Но има и по-войнстващи, дето направо пикаят по орлета и други такива...
Ама пак нещата се изродиха май. Защото всичко опира до това какво повече Ви харесва и какво може да си позволи.
БМВ е диагноза. Това само по себе си говори достатъчно за марката.

То е нещо което едва ли повечето хора разбират, и затова и ви звучи така странно. Абе лудост, до краен предел. Но все пак има различни видове от тази болест - някои са по тихо луди (предполагам като мен) и въобще не им пука какво карат или какво мислят другите. Но има и по-войнстващи, дето направо пикаят по орлета и други такива...
Ама пак нещата се изродиха май. Защото всичко опира до това какво повече Ви харесва и какво може да си позволи.
Точно в това е проблема...
Да не мислиш, че аз искам да карам Фиат?
Такова е положението. На света има само 2 марки коли за мен: Ауди и БМВ. За съжаление и двете са безкрайно скъпи за поддръжка и не стават за студенти
А аз немога да карам кола, разбита отвсякъде, само защото е една от двете споменати марки... Но един ден...

Ще си позволя да цитирам колегата RAFF който преди време написа :
Запомнете го тва и спрете да изпъквате като свинско мъдо в кал

ако искаш бърза има и по-бързи от BMW. ако искаш комфортна има и по-комфортни , ако искаш мощна има и по-мощни, ако искаш красива има и по-красиви и т.н. ако обаче искаш всичко това съчетано в един автомобил- ВЗИМАШ BMW

Запомнете го тва и спрете да изпъквате като свинско мъдо в кал

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Темпрата не е скъпа за подръжка,има много части за нея и ефтини,ама като цяло е кошник,по цял ден карам такава(служебна)1.6бензин много голямо купе малак двигател таблото ако го пипнеш с пръст остава отпечатак за винаги слаба ел.система и много тропа...........много
Опитаи смъртта но не умираи
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ами за подръжката май сте прави, аз карам пежо и сменям шарнири като консуматив, а цената им е малко по ниска от тези за БМВ
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2