Здравейте....и Помощ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте....и Помощ
Здравейте.......
моля за полощ във връзка с едно БМВ Е30 324Д
Та въмпоса ми е как се сваля картера,има ли нещо специално при свалянето му,защото е спукан?
И ощя 1 въпрос...от къде мога да си намеря картер за горе споменатото БМВ,може и 2-ра употреба...само да върши работа....
пропуснах да отбележа,че съм от Пловдив....
благодаря предварително
е-mail: born_for_racing@abv.bg
моля за полощ във връзка с едно БМВ Е30 324Д
Та въмпоса ми е как се сваля картера,има ли нещо специално при свалянето му,защото е спукан?
И ощя 1 въпрос...от къде мога да си намеря картер за горе споменатото БМВ,може и 2-ра употреба...само да върши работа....
пропуснах да отбележа,че съм от Пловдив....
благодаря предварително
е-mail: born_for_racing@abv.bg
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми,лесно е .вдигаш мотора 10-15 санта и го вадиш.после при заварчик или секънт хент от обяви или по Симеон 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Re: Здравейте....и Помощ
Любител написа:е-mail: born_for_racing@abv.bg
И много е важно да смениш мейл адреса от born_for_racing@... на нещо по неутрално, че печките имат навика да пукат картери и глави от такива гръмки заглавия

ps: немой се обижда, ма се връщам от сватба и така съм се наконтрил, че сън не ме лови и съм склонен да се "джафкам" с невинни хора.
peace!
Re: Здравейте....и Помощ
stenly написа:Любител написа:е-mail: born_for_racing@abv.bg
И много е важно да смениш мейл адреса от born_for_racing@... на нещо по неутрално, че печките имат навика да пукат картери и глави от такива гръмки заглавия
ps: немой се обижда, ма се връщам от сватба и така съм се наконтрил, че сън не ме лови и съм склонен да се "джафкам" с невинни хора.
peace!
аз просто възша услуга на приятел....още съм далеч от мисълта да карам дизел....все още съм на 2-ка WEBER

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Абе на теб да не ти е дошло?Стига с тея червени букви
Хората те разбират и с черните!
колкото до картера вдигай колата може и на канал да я качиш развиваш сваляш заваряш на аргон ,после режеш гарнитура ако искаш и ти си N'1

колкото до картера вдигай колата може и на канал да я качиш развиваш сваляш заваряш на аргон ,после режеш гарнитура ако искаш и ти си N'1

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Я първо го свалете пък после ще му мисиш какво да го правите.
Половината а можеби и повече от половината Е30-ки с 6 цилиндров мотор са със заварявани картери кво толкова му се плашите
То това си е хронично при тях, докато не се научиш да го пазиш. Нов едва ли ще и вземете като ти кажат цената
и после бързо бързо ще преминеш на варианта
Аргонче
Половината а можеби и повече от половината Е30-ки с 6 цилиндров мотор са със заварявани картери кво толкова му се плашите

Аргонче

- niko_first
- младши ентусиаст
-
Любител написа:А за свалянето......има един капак м/у картера и скоростите-той сваля ли се?
да

само гасссс на ИС-ката
И моя е заваряван, ама е бил яко люснат и сцепен, та затова после са му праснали една решетка отдолу...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
niko_first написа:Любител написа:А за свалянето......има един капак м/у картера и скоростите-той сваля ли се?
да
И ти ли бре

12 мнения
• Страница 1 от 1