Въпрос за фар на Х6
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Въпрос за фар на Х6
rasim написа:свалих току що крушката и angel eyes и дневните светлини спряха да светят явно наистина е затова
Пия всичко без антифриз

stilko написа:rasim написа:свалих току що крушката и angel eyes и дневните светлини спряха да светят явно наистина е затова
Пия всичко без антифриз![]()

rasim написа:stilko написа:rasim написа:свалих току що крушката и angel eyes и дневните светлини спряха да светят явно наистина е затова
Пия всичко без антифриз![]()
но не мисля че тази крушка е само за angel eyes , понеже тя крушката няма никакво осветление а като изкарам крушката и е вързано свети пак а като изкарам кабелите спира да свети , крушката по какъв начин свети тогава ? и тези фарове които я нямат тази крушка защо пак имат angel eyes ? да не би софтуерно да се наглася тази крушка да свети също на за друга цел ?
Лупата е само декоративна и през нея не преминава светлина. Мисля че единствено на щатските лупата е без бленда.

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
rasim написа:хахахахах , добре :Д 1000 пъти е подчертано че за присвяткане ми е ксенона а не тази крушка !!!
А когато не си на фарове , през деня например ,дали ти присветва ксенона, щото ксенона се пали 2-3 секунди доколкото знам. Провери ,не искам да споря.
RuM6n написа:rasim написа:хахахахах , добре :Д 1000 пъти е подчертано че за присвяткане ми е ксенона а не тази крушка !!!
А когато не си на фарове , през деня например ,дали ти присветва ксенона, щото ксенона се пали 2-3 секунди доколкото знам. Провери ,не искам да споря.
Вече почвате да си правите майтап а? Естествено, че присветва и без да е загрял.
http://www.youtube.com/watch?v=GF2a6fQny3Y
RuM6n написа:rasim написа:хахахахах , добре :Д 1000 пъти е подчертано че за присвяткане ми е ксенона а не тази крушка !!!
За 10 000 лв влизам на бас че като не светят фаровете пак свети ксенона за приствяткане , приготви парите и кажи от къде си и да идвам хахахаххахахах

rasim написа:RuM6n написа:rasim написа:хахахахах , добре :Д 1000 пъти е подчертано че за присвяткане ми е ксенона а не тази крушка !!!
За 10 000 лв влизам на бас че като не светят фаровете пак свети ксенона за приствяткане , приготви парите и кажи от къде си и да идвам хахахаххахахах
И аз се включвам, щом ще ограбваме човека

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Колега Расим,какво стана,светват ли вътрешните крушки при включване на задна и позиция Ауто на светлините?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
stankata777 написа:Колега Расим,какво стана,светват ли вътрешните крушки при включване на задна и позиция Ауто на светлините?
НЕ , абсолютно нищо не свети , 10000 начина пробвах и не светят , един приятел ми каза че софтуерно можел да се нагласи ако не искам да ми свети angel eyes на дневни , да ми светят тези крушки !
Въпросната крушка е за дневните светлини, активират се от iDrive, като отидеш на settings и там някъде май в настройките на колата има day running lights което се чеква и светят когато си сложил ключа на 0 (изкл). Angel Eyes ти е габарита.
Хайде със здраве.
Хайде със здраве.
DeadFox написа:Въпросната крушка е за дневните светлини, активират се от iDrive, като отидеш на settings и там някъде май в настройките на колата има day running lights което се чеква и светят когато си сложил ключа на 0 (изкл). Angel Eyes ти е габарита.
Хайде със здраве.
хахахахха , колеги хайде като не сте наясно поне не пишете , хахаххахахах , като сложа на 0 ми свети ANGEL EYES !!!!! на по новите BMW-та дневните светлини са си пак ANGEL EYES само че свети много по силно от габарити !!!!!! И като гледам си писал че караш Х5 Е70 но толкова и караШ !!!! Щом не знаеш че дневни светлини са ти пак ANGEL EYES !!!!
Daytime driving lights
In the same way as the sidelights, the daytime driving light is generated exclusively via both light rings. Daytime driving lights increase safety as the vehicle can be seen better. The light rings are activated with pulse-width modulation. When the low-beam headlight is switched on, the brightness of the daytime driving lights is reduced to that of the sidelights.

1 Headlights
2 Inner light ring (brighter)
3 Outer light ring (not as bright)

1 Bi-xenon lamp
2 H8 bulb for sidelights and daytime driving light
3 H3 for cornering light (E9x and E6x)
4 Reflector for cornering light(E9x and E6x)
A central light source supplies both light rings via a reflector split two ways. The inner light ring is illuminated via a reflector. Via another reflector, the light is guided through 2 optic-fibre cables into the other lighting ring.
The footwell module (FRM) activates the central light source using pulse width modulation. This means that a higher light intensity is generated for the daytime driving light than for the sidelights. The possibility for dimming means the lighting functions can be implemented with a single bulb.
The daytime driving lights can be disabled in the Central Information Display (CID) in the ”light settings” menu. On vehicles without CID, the daytime driving lights can be disabled via the instrument cluster. Exceptions are countries with legally prescribed daytime driving lights.
In the same way as the sidelights, the daytime driving light is generated exclusively via both light rings. Daytime driving lights increase safety as the vehicle can be seen better. The light rings are activated with pulse-width modulation. When the low-beam headlight is switched on, the brightness of the daytime driving lights is reduced to that of the sidelights.

1 Headlights
2 Inner light ring (brighter)
3 Outer light ring (not as bright)

1 Bi-xenon lamp
2 H8 bulb for sidelights and daytime driving light
3 H3 for cornering light (E9x and E6x)
4 Reflector for cornering light(E9x and E6x)
A central light source supplies both light rings via a reflector split two ways. The inner light ring is illuminated via a reflector. Via another reflector, the light is guided through 2 optic-fibre cables into the other lighting ring.
The footwell module (FRM) activates the central light source using pulse width modulation. This means that a higher light intensity is generated for the daytime driving light than for the sidelights. The possibility for dimming means the lighting functions can be implemented with a single bulb.
The daytime driving lights can be disabled in the Central Information Display (CID) in the ”light settings” menu. On vehicles without CID, the daytime driving lights can be disabled via the instrument cluster. Exceptions are countries with legally prescribed daytime driving lights.
rasim написа:DeadFox написа:Въпросната крушка е за дневните светлини, активират се от iDrive, като отидеш на settings и там някъде май в настройките на колата има day running lights което се чеква и светят когато си сложил ключа на 0 (изкл). Angel Eyes ти е габарита.
Хайде със здраве.
хахахахха , колеги хайде като не сте наясно поне не пишете , хахаххахахах , като сложа на 0 ми свети ANGEL EYES !!!!! на по новите BMW-та дневните светлини са си пак ANGEL EYES само че свети много по силно от габарити !!!!!! И като гледам си писал че караш Х5 Е70 но толкова и караШ !!!! Щом не знаеш че дневни светлини са ти пак ANGEL EYES !!!!
Привет колега, значи положението е такова, че и двамата сме прави, тона на изказването ти ме провокира да слеза до гаража и да проверя, след като и няколко колеги пуснаха описания, че въпросната крушка е за дневните светлини.
Както ти казваш ангелите светят по-силно, но ЗАЕДНО с тях и въпросната крушка светва по силно, като минеш на габарит ангелите почват да светят по-слабо ЗАЕДНО с крушката.
крушката изобщо не свети !!!! само ангелските светят , но не и крушката , изобщо никаква разлика няма като сменям от габарити на днвени , понеже както ти казвам , крушката не ми свети изобщо но е за ангелските очи !!!
rasim написа:крушката изобщо не свети !!!! само ангелските светят , но не и крушката , изобщо никаква разлика няма като сменям от габарити на днвени , понеже както ти казвам , крушката не ми свети изобщо но е за ангелските очи !!!
Е така и не направи една снимка на тази крушка, да я видим как не свети при светещи ангелски очи

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4