Темата на един фен!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Темата на един фен!
omegaart написа:С извинение ама и сега не се налага да въртиш температурите ...
И много ми е интересно, какво натискаш един път, за да тръгне парното на 32* и вентилатора на макс или на 16* и пак вента на макс, ако нямаш МАХ бутон?
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
mad_presley написа:omegaart написа:С извинение ама и сега не се налага да въртиш температурите ...
И много ми е интересно, какво натискаш един път, за да тръгне парното на 32* и вентилатора на макс или на 16* и пак вента на макс, ако нямаш МАХ бутон?
Ми като е голяма разликата в температурите ( явно ) и като натисна да духа в джама автоматично го пуска на 32 ... за 16 не съм тествал. Ма вчера сутринта в 7:40 като тръгвах за работа точно тва ми направи впечатление.
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
Станала е някаква грешка аз имах предвид че свалих от друга кола само копчето сега пише маь но си работи като рес просто копченцето му бяха счупени чоповете и падаше.
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Ми като е голяма разликата в температурите ( явно ) и като натисна да духа в джама автоматично го пуска на 32 ... за 16 не съм тествал. Ма вчера сутринта в 7:40 като тръгвах за работа точно тва ми направи впечатление
На прозорците си тръгва на макс.но пробвай да 'духа' някъде другаде.

- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Така имам един много интересен въпрос.. Във една морга до нас видях една е39-ка може би 2000-2002г там някаде със "ангелски очи" та въпроса ми е мога ли да ги монтирам на моята е39 2000 година демек ще паснат ли защото в ммомена съм със обикновени фарове..
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Само да вметна, че не се е споменало в темата, че МАХ бутонът работи също като РЕСТ, когато колата е загряла и се изгаси. Просто има и функциите, които са описани по-горе при работеща кола, докато РЕСТ нищо не прави при запалена кола.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Как да си искарам aux със Business CD съм четох във темата която е специялно за това но няма нищо за Business CD
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2