Въпрос за фар на Х6
Модератор: Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Въпрос за фар на Х6
stankata777 написа:...,говорим за вътрешния ринг! Моделите с Адаптиван Завиващ ксенон имат там крушка и лупа!...
Т.е. говорим за номер 3. BULB H8 12V 35W - габарит/дневни светлини.
rasim написа:дневни светлини ми са angel eyes и тази крушка не свети !!!
Ангелските очи са ти и габарит!!!
Извади тази крушка и виж че няма да светят.
http://www.youtube.com/watch?v=or07F5yd2y4
http://www.youtube.com/watch?v=dMHkLLXy ... re=related
stilko написа:rasim написа:дневни светлини ми са angel eyes и тази крушка не свети !!!
Ангелските очи са ти и габарит!!!
Извади тази крушка и виж че няма да светят.
http://www.youtube.com/watch?v=or07F5yd2y4
http://www.youtube.com/watch?v=dMHkLLXy ... re=related
това не е свързано с angel eyes ти казвам , е както някой колега каза адаптивни светлини който няма , няма и такава крушка , е те имат и angel eyes а нямат такава крушка каква е логиката ? нямат крушка имат angel eyes имаш крушка и пак имаш angel eyes , тази крушка не е за angel eyes !!!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Хмм,явно говорим за крушка номер 4 от графиката.
Последна промяна stankata777 на 05 Яну 2012, 2:20, променена общо 1 път
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Коя от крушките на графиката имаш предвид?

4 е тази за angel eyes
1 ти е ксенона
2 ти е мигача

4 е тази за angel eyes
1 ти е ксенона
2 ти е мигача

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Аз съм с е60 фейса и съм с адаптивните фарове и забелязвам, че когато съм пуснал халогените и завивам на някъде ми светва въпросната вътрешна лупа и замества вече включения халоген
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
При Е60 е различно, Х5 и Х6 светлината в завой се изпълнява от халогенните фарове на бронята (светлините за мъгла).

Facheff написа:Аз съм с е60 фейса и съм с адаптивните фарове и забелязвам, че когато съм пуснал халогените и завивам на някъде ми светва въпросната вътрешна лупа и замества вече включения халоген
Не замества вече включения ти фар за мъгла, а си изпълнява своята функция на Cornering light.
rasim написа:това не е свързано с angel eyes ти казвам , е както някой колега каза адаптивни светлини който няма , няма и такава крушка , е те имат и angel eyes а нямат такава крушка каква е логиката ? нямат крушка имат angel eyes имаш крушка и пак имаш angel eyes , тази крушка не е за angel eyes !!!
Хахаха, добре вярвай в каквото си искаш.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
stilko написа:Facheff написа:Аз съм с е60 фейса и съм с адаптивните фарове и забелязвам, че когато съм пуснал халогените и завивам на някъде ми светва въпросната вътрешна лупа и замества вече включения халоген
Не замества вече включения ти фар за мъгла, а си изпълнява своята функция на Cornering light.

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Крушка номер 4 от диаграмата е за светкавицата на фаровете или " светлинен клаксон " ,както някъде го наричат. Тоест светва само когато лостчето за фаровете го дръпнеш към теб, или с други думи казано да присветнеш на колегата при разминаване да намали скоростта за да не го гепят патрулките. 

хахахахах , добре :Д 1000 пъти е подчертано че за присвяткане ми е ксенона а не тази крушка !!!
RuM6n написа:Крушка номер 4 от диаграмата е за светкавицата на фаровете или " светлинен клаксон " ,както някъде го наричат. Тоест светва само когато лостчето за фаровете го дръпнеш към теб, или с други думи казано да присветнеш на колегата при разминаване да намали скоростта за да не го гепят патрулките.
Стига глупости колега, това е само при старите.
stilko написа:rasim написа:това не е свързано с angel eyes ти казвам , е както някой колега каза адаптивни светлини който няма , няма и такава крушка , е те имат и angel eyes а нямат такава крушка каква е логиката ? нямат крушка имат angel eyes имаш крушка и пак имаш angel eyes , тази крушка не е за angel eyes !!!
Хахаха, добре вярвай в каквото си искаш.
свалих току що крушката и angel eyes и дневните светлини спряха да светят явно наистина е затова
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4