ДИЛЕМА
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
В никакъв случай Алфа според мен. И аз се изкушавах да си взема 156ца но много се интересувах и не намерих нито един аргумент нейна полза освен дизайна и казват вълнуващите преживявания зад волана, които също казват са равномерно разпределени между още по вълнуващи такива в сервизите:) В крайна сметка си взех БМВ 318ис 97 и нямам думи да опиша удоволствието от тая кола. Но за тия пари които мислиш да отделиш най добре си намери някоя Е30ка в супер състояние. Един приятел има 88 година и вече я кара 4 години като казва че само масло сменя и налива бензин:) Тя е дори по желязна кола от Е36 и е46. Та това е от мен иначе ти си решаваш...
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
ivoshaklev написа:sieg написа:За 5к аз лично купувах(не за мен, обаче) е34 520i с дигитален двузонен климатроник, борд, четири ел стъкла, незнам си какво още и въпреки че я купувахме на сляпо излезе перфектна дотук. В началото прекъсваше и се оказа проблем с нещо по свещите, лулите, но беше оправено от пича на когото я вземахме, щото той си разбира от коли и май и лев не е дал. А колата е супер.
Ами един приател си взе за 4000 лв такава 520i като тази ти дето казваш и я скъсва от каране , ама де да знам !!!! Викам да по събера мнения че ми се вози и на мен в такъв КОРАБ
Айде сега ще се обиждаме ли? Дай ми един такъв 'кораб' с М50 и ръчни скорости, и ще въртя кръгчета около 16ки и 18ки. (Онези с 'леко' тунингованите сини 16ки и тези с иСки да си мълчат, нямам предвид вас)
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Имай предвид обаче, че с тия пари ще трябва да регистрираш, да сменяш задължителните неща при покупка и още куп разходи. Събери повече пари първо и вземи Е34 или Е36 

- ivoshaklev
- Потребител
-
Че ще взема ще взема . Какви разходи ме очакват след покупката не корабчето
Така ако може в цифри (че не съм шейх)
И най вече каде да зяпам като ми я пробутват (защото и на такива ще попадна)
Благодаря

Благодаря
Когато разумът спи се раждат чудовища!!!!
Абе зимай една е30-ка и парите ще ти стигнат за всичко. После като гледам ще ревнеш и от разхода, щото петичката за да върви и смуче!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2