Замалко и аз да хвърля топа

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 12 Май 2006, 20:22

Ами аз моите си ги взех от Диана и за сега съм много доволен и от гумите и от монтажа и от отношението и професионализма на хората. Явно си опира и до късмет...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 12 Май 2006, 20:28

Абе опасно луд стига си расказвал приказки тука на хората. Кви са тия скорости, дефекти, самоубийства, президенти, протоколи, пергаменти.. Тя се распаднала при 240... А и забравил си да кажеш че колата е карал баща ти.

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 12 Май 2006, 21:02

Както винаги тома неверни-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 12 Май 2006, 21:05

С поздрави за Джордже да си купи и той-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MaYeRs » 12 Май 2006, 21:32

Батка добре че си добре и хората който са били с теб в колата... това е най-важното... Пък ти си знаеш най-добре защо и как е станало това и заради кой.... Живи и здрави това е... !!!

Потребител
Аватар
Кара: e60 530d

Re: Замалко и аз да хвърля топа

Мнение от Shumy » 12 Май 2006, 22:33

OPASNO LUD написа:Хъбавото е,че имам фактура и протокол от полицията,та копелетата от диана няма къде да избягат-мама им дееба мръсна.Утре ще ги рекетирам до кръв дееба и изпошляците-това си е опит за предумишлено убийство.

Малко вероятно е да ти дадът нещо, просто при тия пътища никой не поема гаранция- ще погледнат гумата ще ти кажат че си минал през дупка, че имаш забит остър камък и тн. Хубави гуми си взел, но според мен при монтажа са си оставили ръцете или пък си минал през нещо което я е срязало :roll:
BTW: Да не си возил Болен Сидеров, че на него все му правят атентати :mhihi:

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 12 Май 2006, 22:50

абе как точно катаджията разбра че е дефект на гумата :mhihi: и как точно се доказва че е дефект в твоя случай след като гумата е станала на парцал? всяка гума която е с такъв скоростен индекс е минала много повече тестове от обикновените гуми. нормално от производителите се дава 0.03% дефектни гуми :!: да не говориме че в твоя размер и клас е почти невъзможно да има дефект. :idea:

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 12 Май 2006, 23:01

Здравата гума от другата страна беше с уникално висока температура-много над нормата-почти пушеше.За това ми дойде наума,че гумите са дефектни.Освен това здравата гума има следи като,че се е запалила.Сега ще кажеш,че е нормално гумата да дигне температура,но все пак разликата между предните-С03 и задните ПС2 беше доста голяма.Аз за това се вбесих-иначе по вина на дупките отидоха доста гуми и като пич си плащах

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 12 Май 2006, 23:04

това може и да е от поднасянето на колата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 12 Май 2006, 23:53

Защо ме поздравяваш мен. Аз не казах че не е станало това, а че приказваш различни глупости. Значи там където под аватара пише "кара:" се пише кво караш ти, а не баща ти. Така. Значи там пишеш Volkswagen Polo. И стига си измислял нещтата. Станало станало, добре че не се случи нищо, на тоя дето е карал.

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 13 Май 2006, 1:09

Поздравям те защото злобееш,спамиш и най-вече защото си злопаметен мушморок. :mhihi: :mhihi: :mhihi: .А са ще сменя подписа
Но ме категоризира,само за 2 минути среща на живо и 3 изречения по телефона.Кво да те коментирам бе пич,ама моля те не ми спами в темата,че е важна.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Май 2006, 5:34

Я успокоите малко топката двамцата :nono: Още едно заядлив постинг от някого и заключвам.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Май 2006, 19:41

Наскоро говорих с един човек - бивш шофьор към "Диана",самия той ми каза ,че гумите се пазарували от някакъв склад в Беч/Виена,където пристигали ТИР-ове със всякакви арабски регистрации и от тях стоката се преххвърля на камионите снабдяващи магазина на околовръстното,както и други,но кои никой не знае кои ... :help:

Аз се отказах оттам :confused:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90

Мнение от Toledo » 13 Май 2006, 20:39

Просто от любопитство питам - какво точно пише в протокола ти ? "При скорост 240км/ч ала-бала ... " . Някакъв акт не ти ли писаха за тая скорост ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 13 Май 2006, 20:58

Toledo написа:Просто от любопитство питам - какво точно пише в протокола ти ? "При скорост 240км/ч ала-бала ... " . Някакъв акт не ти ли писаха за тая скорост ?

Абсолютно,надвишил си със 110 км.ч :nono: :no: :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум