Замалко и аз да хвърля топа
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Замалко и аз да хвърля топа
Момчета замалко се оттървах да хвърля топа-гума.При скорост от 240 км/ч ми дефектира дясна задна гума,докато изпреварвах една Е60 520 И ТЯ ДВИЖЕЙКИ СЕ С 200.Е няма такова шубе-а най-лошото е,че гумата си беше ДЕФЕКТНА-Чисто нова гума на 4 часа буквално се разпадна.Хъбавото е,че имам фактура и протокол от полицията,та копелетата от диана няма къде да избягат-мама им дееба мръсна.Утре ще ги рекетирам до кръв дееба и изпошляците-това си е опит за предумишлено убийство.Утре ще постна снимки,но имайте едно наум при покупката на гуми
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Мале, пич добре че ти се е разминало,че при тая скорост......Апа тия които са ти продали гумите са направо за съд!Важното е че си жив и здрав!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
На няколко места вече, чета негативни мнения за гуми център Диана, даже някой беше писъл, че гумите там били по-кофти качество имало и по-стари, което не мога да коментирам, защото нямам лични впечатления, нека хора дето са взимали гуми от там да споделят, че и аз трябва да обувам колата в 195/50 R15 в най-скоро време.
Хубаво, че не си се омазал
Хубаво, че не си се омазал
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
А с какъв скоростен индекс са били гумите? Сигурен ли си, че са били в рамките на скоростта ти? Иначе добре, че си жив и здрав!

Когато се споделя опит, дай поне марка на гумата, индекси, дата на производство ..... Може самата гума да е дефектна, може партидата да не е в ред ....
Не вярвам тия в Диана да ти направят опит за убийство .... пък и не знам как КАТ ти е издал протокол за дефект на гума при 240
Би ли ми казал, как са го направили?
Не вярвам тия в Диана да ти направят опит за убийство .... пък и не знам как КАТ ти е издал протокол за дефект на гума при 240

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само да те питам, ти не си ли чувал че гумите малко (около 1000 км)трябва да се покарат и после да се правиш на мъж. Според мен не е била дефектна, а просто щото е чисто нова се е случило това. За другия път ще знаеш 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Гумата е 275 30 р19-Мишлен ПС2 94Y.Иначе на задната седалка имаше представител на управляващата коалиция-така,че не протокол,а пергамент щяха да ми издадат.Щети няма почти никакви,но дрифт на 3 гуми с над 200 си е ебати психическата щета-слава богу,че се случи на прав участък 

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Парадоксалното е че съм мегапедант по отношение на гумите-само нещо да се одраска и сменям.Ама явно Германия е единствен вариант.Ако може някои ,който има път натам да ми доставя гуми-срещу много адекватно заплащане да пише ЛС
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
zAcK написа:Само да те питам, ти не си ли чувал че гумите малко (около 1000 км)трябва да се покарат и после да се правиш на мъж. Според мен не е била дефектна, а просто щото е чисто нова се е случило това. За другия път ще знаеш

малкия дявол...
проблема е че гумата ти е била У а не ЗР
сега сериозно- пс2 са доста твърдички и най-вероятно човека които я е слагал я е насилил и накъсал отвътре ... всяка суперспортна гума е много твърда отстрани и много мека отгоре- факти които изискват да се нахлузва на джантата много внимателно...
почти невероятно е да е дефектна гума... аз си мисля че са допуснати грешки в монтажа..
проблема е че гумата ти е била У а не ЗР

сега сериозно- пс2 са доста твърдички и най-вероятно човека които я е слагал я е насилил и накъсал отвътре ... всяка суперспортна гума е много твърда отстрани и много мека отгоре- факти които изискват да се нахлузва на джантата много внимателно...
почти невероятно е да е дефектна гума... аз си мисля че са допуснати грешки в монтажа..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
по-добре че си останал от страната на живите баварски фенове
.Лично мое мнение споделям за Дияна без никои да искам да обиждам,един път си взех 4 фаиърстоунки от там-пълен ташак...реших че е от гумите ама неисе,ето ме на пак пред Дияна купувам 2 континенталки и маи-маи нещо пак не са като хората та лично аз повече в Дияна-КАТЕГОРИЧНО НЕ,дано на никои повече не му се случват такива изпълнения 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4