Проблем със огледало.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
- Кара: 523
Проблем със огледало.
Проблема е следния: Преди време се ударих във един стълб и връкна лявото огедало не цялото само стъклото смених го по наи евтиния начин който е: Вместо да купувам оригинално огледало купих някакво дето се лепи върху счупеното разликата 50 паунда. Тука обаче идва проблема сега като искам да си го намествам от машинката става само на горе и на долу на ляво и на дясно не става дали не се е разкачило нещо или трябва да сменя не само стъклото а цялото огледало?
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Re: Проблем със огледало.
Добре бе колега кажи как някой да ти пише в темите ти като са съшити с бели конци,даже и аз незнам що пиша,имаш някъкъв проблем с моторчетата може би са счупени...те са две,и тея стъкла от бг да ги поръчаш пак няма да са 50 паунда
- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Аве еи мой я се дръжте по сериозно 1-во пуснах тема за оригинална навигация която е в таблото отделно си имам как си мислиш карам във Англия? Това не е като да караш на село и 2-ро навито брат ми го е прибрал като е видял отворени прозорците напраихте ма 100 кила тука и си заключил темата бе да мога да се защитя... Ай със здраве..
.............................................................................
Това е по темата с навито. Проблема с прозорците ми е табу все още...
По темата за реалната цена не съм сигурен но това което си купих струваше 13 паунда от http://www.halfords.com/ (има магазин точно до нас) това че не разбирам не значи че трябва да ме вземате за мезе нали за това е форума да си помагаме. А колегата ако му се занимава да ми обясни малко по подробно за тея машинки. Предвид че като натискам копчето се чува шум но на ляво и дясно не се мърда огледалото само нагоре и надоло това се случи след случката която описах по горе..
По темата за реалната цена не съм сигурен но това което си купих струваше 13 паунда от http://www.halfords.com/ (има магазин точно до нас) това че не разбирам не значи че трябва да ме вземате за мезе нали за това е форума да си помагаме. А колегата ако му се занимава да ми обясни малко по подробно за тея машинки. Предвид че като натискам копчето се чува шум но на ляво и дясно не се мърда огледалото само нагоре и надоло това се случи след случката която описах по горе..
FiFo_E_TyK написа:Аве еи мой я се дръжте по сериозно 1-во пуснах тема за оригинална навигация която е в таблото отделно си имам как си мислиш карам във Англия? Това не е като да караш на село и 2-ро навито брат ми го е прибрал като е видял отворени прозорците напраихте ма 100 кила тука и си заключил темата бе да мога да се защитя... Ай със здраве..
Той човека по принцип се държи сериозно , а ти толкова ли ти беше трудно да напишеш какво точно е станало ? Няма ми я навигацията , аааа намери се . Тук врачки няма , да знаем точно в каква ситуация си . Така че, като искаш помощ ще си описваш точно и ясно конкретната ситуация.
По темата . Разглоби го това огледало и виж вътре какво става. Така пред комп. как някой да ти помогне ? Виж това http://www.youtube.com/watch?v=A0-ZKXlVUpU дали няма да ти е от полза.

- FiFo_E_TyK
- Потребител
-
Опитах се но темата ми беше заключена вече мерси за видеото сега ще го разглобя да видя какво става с тая машинка.
6 мнения
• Страница 1 от 1