Странен тътен
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 02'
- Мечтае да кара: e90 m3
- Детайли за колата: Сива и лоша
Странен тътен
Здравейте,
снощи както си карах изведнъж започна много силно да тътне колата, представете си тупкането при включване на първа обаче доста по-силно се чува и най-странното е че изчезна от самосебеси. Сменях скорости, на свободна карах нямаше ефект просто след 2-3 минути изчезна постепенно. Направи го на отиване до Търново и на връщане пак.
снощи както си карах изведнъж започна много силно да тътне колата, представете си тупкането при включване на първа обаче доста по-силно се чува и най-странното е че изчезна от самосебеси. Сменях скорости, на свободна карах нямаше ефект просто след 2-3 минути изчезна постепенно. Направи го на отиване до Търново и на връщане пак.

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Re: Странен тътен
Я кажи по кой път си минал точно и от къде за къде, че има разни пътища с разни духове, дето бъзикат колата
Да не си закачил нещо по пътя и да си го влачил и да е тупкало или пък да е имало лед/сняг някъде отдолу

Да не си закачил нещо по пътя и да си го влачил и да е тупкало или пък да е имало лед/сняг някъде отдолу

- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- StelllsKi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i m43
- Мечтае да кара: X6 --- ----
P.Markovski написа:Здравейте,
Същия ефект се е получавал и при мен когато ми го направи за първи път беше след едно по спортно влизане в завой буквално с вратите и се почна тупкането отдолу сякасш в средата на колата карах я така около 2 км с якото тупкане до вкъщи на следващия ден докато я закарам в сервиза и изчезна от самосебеси. Момчетата прегледаха всичко отдолу и казаха че е добре няма нищо за смяна всички тампони на скорости диф гумено каре са си ок и не се вижда нищо да е тръгнало да си заминава.С маслата по същия начин и на дифа и на скоростите е 6 точки.
И не можахме да открием от къде се разтупка така.
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
Ще прегледам и гумите хубаво. Лошото е че при мен се случи 2 пъти за 1 ден. Днес не съм карал колата но следмалко ще излизам и ще тествам дали ще почне да тупка отново. Притеснява ме да не е дифа ама колегата казва че след прегледа нищо не са му намерили.

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
направи и ти един профилактичен преглед на кардана-диференциала, тампоните, карето и вс карантии отдолу да ти е мирна глвата
- P.Markovski
- кандидат ентусиаст
-
Ще го направя профилактичния преглед но за съжаление скоро няма да имам възможност. Иначе днес никакви признаци на тупкате както и да карах колата мълчеше си 

8 мнения
• Страница 1 от 1