Питане за ел. люк

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d

Питане за ел. люк

Мнение от hammy » 12 Май 2006, 10:41

Здравейте колеги, искам да попитам мога ли да си сложа ел. задвижване (редукторчето с ел. моторчето) на люка, като се има предвид, че оригинално задвижването ми е с ръчка ама тя се счупи.
Като свалих кората на тавана установих, че висят доста неизползваеми кабели с букси около люка, та се чудя дали не е възможно да се монтира въпросното задвижване.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 15 Май 2006, 12:18

Възможно е, най-добре да идеш и да вземеш от една морга целия ел. пакет на люка, да си го монтираш и да не се занимаваш с глупости да преправяш с неоригинални чаркове и побългарени похвати, щото после ще береш ядове, а и не е сигурно, че ще стане.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 15 Май 2006, 12:38

да става аз си го направих... сменя се механизма горе то е съвместим с дупките за бол4етата и другите ,та сменя се механизма с такъв къвто ти трябва ( с мотор4е ) и после ве4е 6те види6 как 6те го свърже6, ако купи6 и оправлението си го слага6 както си е ако не( аз не съм си го купил ) просто тегли6 плиус от някъде и го свързва6 към ком4ето и към мотор4ето по определения на4ин и така става.. при мен проблеми няма никакви си4ко си е на 6 ;)
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

Назад към E34