Помогнетеееееее,моля!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помогнетеееееее,моля!
Става въпрос за малкия компютър за 324 тд 88 год.-е30 широкия стоп с двигател М21 тд.Никой до момента не можа да ми каже какво всъщност контролира.Откраднаха ми ги и двата но успях да намеря само големия за помпата.Сега колата пали но ме е страх да карам без малкия.За какво служи? Само знам че в момента не ми работят оборотомера и икономайзера без него.Моля за съвет всички маниаци а така също търся да закупя такъв.Колата нямя АБС. 

Re: Помогнетеееееее,моля!
БАКИТО написа:Става въпрос за малкия компютър за 324 тд 88 год.-е30 широкия стоп с двигател М21 тд.Никой до момента не можа да ми каже какво всъщност контролира.Откраднаха ми ги и двата но успях да намеря само големия за помпата.Сега колата пали но ме е страх да карам без малкия.За какво служи? Само знам че в момента не ми работят оборотомера и икономайзера без него.Моля за съвет всички маниаци а така също търся да закупя такъв.Колата нямя АБС.
Как ще ти откраднат компютрите? То е било по лесно да я откраднат цялата кола!
"Малък" и "голям" компютър са условни разделения. Всико е един компютър, но поставен в две кутии, поради това, че навремето минитюаризацията не е била толкова напреднала, колкото сега. Не ти препоръчвам да караш колата без "малкия" компютър (то едва ли ще можеш), защото както вече казах, компютъра е един. Затова и никой не може да ти каже какво точно управлява единия или другия. То ако можеше да се кара без него, нямаше да го сложат. Пусни темата в "Купува" и преглеждай редовно "Продава". Междувременно се разходи по моргите, но при всички случаи имай предвид, че "малкия" компютър трябва да има същия номер като "големия", иначе няма да стане работата.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Явно тука във форума няма кой да ти намери компютър! Ходи и обикаляй по моргите и при арабите!
Има един на Симеон дето има всичко за БМВ!!! Аз се очудих тоя кви неща има ... ама и цените са му височки но преди пазарлъка
Има един на Симеон дето има всичко за БМВ!!! Аз се очудих тоя кви неща има ... ама и цените са му височки но преди пазарлъка

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако имаш път към София се обади ще ти покажа къде има една тоталка 324ТД пък може и да ти излезне късмета.
Трябва да дойдеш с колата да пробваш на място
Слагаш тестваш ако няма проблеми почваш да се пазариш.
Трябва да дойдеш с колата да пробваш на място

Слагаш тестваш ако няма проблеми почваш да се пазариш.

Цифровата присъда не трябва да е повече от 100 - 150 лв., иначе тоя дето продава е спал на течение...
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Колегата да си даде номерата на големия компютър, за да не правим глупости...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
По Софийско на големия му искат 400 на Малкия 200
Т'ва без пазарлък.
На 2-3 различни места съм питал
Едва ли ще са много по надолу освен ако човека който ги продава не знае за какво става въпрос.
Не казвам че трябва да им се дават толкова много пари и на мен ми се струва много но това е реалността за съжаление.
За целта дебнеш да ги напазаруваш от човек който не е търгаш или моргаджия щото иначе ще ти ооткъсне главата от кръста.
Т'ва без пазарлък.
На 2-3 различни места съм питал

Едва ли ще са много по надолу освен ако човека който ги продава не знае за какво става въпрос.
Не казвам че трябва да им се дават толкова много пари и на мен ми се струва много но това е реалността за съжаление.
За целта дебнеш да ги напазаруваш от човек който не е търгаш или моргаджия щото иначе ще ти ооткъсне главата от кръста.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2