относно закупуване за Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
относно закупуване за Е39
Здравейте колеги, тъй като смятам в близко бъдеще да се вкюча в форума на Е39 с покупката на предстояща кола, искам съвет относно автомобила от тази обява: как ви се струва?
http://www.cars.bg/u546609
все още съм притежател на 325 тдс, но ми идва малка с вече четиричленно семейство, пътуващо на по-далечни разстояния от рода на около 1000 км. извънградско месечно.
благодаря предварително.
Според мен цената е малко нереално ниска. Зная че кола се купува на място, но просто искам вашето мнение като собственици на Е39.
П.П. Ако колега от Лом е във форума, моля да даде отзиви за автокъщата или колата ако му е наблизо.
Поздрави на всички.
http://www.cars.bg/u546609
все още съм притежател на 325 тдс, но ми идва малка с вече четиричленно семейство, пътуващо на по-далечни разстояния от рода на около 1000 км. извънградско месечно.
благодаря предварително.
Според мен цената е малко нереално ниска. Зная че кола се купува на място, но просто искам вашето мнение като собственици на Е39.
П.П. Ако колега от Лом е във форума, моля да даде отзиви за автокъщата или колата ако му е наблизо.
Поздрави на всички.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: относно закупуване за Е39
колега, извинявай.... ама такива теми се дъвчат всяка седмица! напъни се малко потърси, има писано какво да се гледа , как да се гледа и т.н.тук врачки няма!!!!
така е аз искам само да коментираме цената, не мисля че 2,5 тдс двигателя има тайни от мен, тъй като подобен ми служи вярно вече 4 години.
Просто според мен предницата има някакъв оттенък и ми се струва пребоядисвана и затова исках вие да ми кажете, че ако беше е36 ги знам до костите, но е39 само съм карал на приятели.
Ако темата е банална, моля да я заключите.
Просто според мен предницата има някакъв оттенък и ми се струва пребоядисвана и затова исках вие да ми кажете, че ако беше е36 ги знам до костите, но е39 само съм карал на приятели.
Ако темата е банална, моля да я заключите.
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Само като видях че е италианка на 130 000 км и разбирам че продавача е долен тип който връща километражи , моя съвет като човек който е живял в Италия и знае как се отнасят там хората към двигателите специално е да ходиш и МНОГО ВНИМАТЕЛНО да я прегледаш в сервиз ако ти харесва
Успех 
едит : А М-пакета къде е ?
и колата като е 2000 год. не записва ли минатите километри и в компютъра или нещо такова , и на диагностика да се види

и колата като е 2000 год. не записва ли минатите километри и в компютъра или нещо такова , и на диагностика да се види

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
много си прав има разлика в цвета ,фаровете ти е ясно че не са нейни,но това е за хубаво,трябва да я видиш на живо
поздрави градски
поздрави градски

е това исках, надявам се да не съм бил досаден.
просто знам, че евтино и хубаво са думи които не си подхождат при купуването на кола и затова пуснах темата. Пак тази вади очите с цена и година.
Ако някой има или знае читав тдс комби около 99 г. да свирка на ЛС. че февруари трябва да купувам.
Благодаря
П.П. Градски на теб специални поздрави.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Много сте ми итнересни.... като процент са много малко колите които не са претьрпяли удар и не са боядисвани дадени детайли.... Работих като продавач-консултант в автосалон на нови автомобили(няма да споменавам марка) Само ще ви кажа че хора са давали по 40 ,50к лв и са купували кола която сьщо е имала пребоядисан...капак, калник или нещо друго... И каква е цената на този автомобил? Това си е реална цена....а до автора на темата...щом искам да даде 10к лв и нагоре...за тдс-ка.... 

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
bmw318is4 написа:
и аз погледнах няколко пъти снимките ама и един М детайл не видях

6>4
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да кажа и аз нещо преди катинара...
Това с връщането на километражи не е породено от търговците, а от купвачите!
Защото повечето като видят кола над 200хи. и бягат като дявол от тамян, колкото и да е поддържана, и изпъната колата!
Аз поне не познавам търговец който да не връща километрите, ако са минали границата от 220хил дори и да имат пълна изрядна сервизна книжка!
Много често има коли на 100хил. които са много по-зле технически от коли на 300хил.!
Една кола на 100хил. която е карана само градско на къси разстояния (палена и гасена постоянно) и не е сменяно нищо е много по-зле, от една на 300хил която е била карана предимно на дълъг път по магистралите обаче си е обслужвата когато трябва, и километража е върнат на 100хил. (освен технически и отвътре ще е по-добра от другата).
Има една закономерност - колкото по-евтина е колата толкова повече се хващат за глупости!
За коли до 5 - 6 000лв. всяка една драскотинка е голяма забележка! Почват се ама гумите са изтъркани, ама отзад в дясно бронята е ожулена, ама трябва да й сменям маслото...
Хората които купуват по-скъпи коли не обръщат толкова внимание на някакви малки драскотини или т.н.
п.с. Попнеже токова го плюете всички тоя ТДС... преди месец си говорих с един търговец на коли в Италия (продава си там) кара ТДС на 700 000км (няма грешка), сменил е абсолютно всичко (верига, обтегачи...) с оригинални части от Германия и продължава да си кара супер доволен!
bmw318is4 написа:Само като видях че е италианка на 130 000 км и разбирам че продавача е долен тип който връща километражи , моя съвет като човек който е живял в Италия и знае как се отнасят там хората към двигателите специално е да ходиш и МНОГО ВНИМАТЕЛНО да я прегледаш в сервиз ако ти харесваУспех
Това с връщането на километражи не е породено от търговците, а от купвачите!
Защото повечето като видят кола над 200хи. и бягат като дявол от тамян, колкото и да е поддържана, и изпъната колата!
Аз поне не познавам търговец който да не връща километрите, ако са минали границата от 220хил дори и да имат пълна изрядна сервизна книжка!
Много често има коли на 100хил. които са много по-зле технически от коли на 300хил.!
Една кола на 100хил. която е карана само градско на къси разстояния (палена и гасена постоянно) и не е сменяно нищо е много по-зле, от една на 300хил която е била карана предимно на дълъг път по магистралите обаче си е обслужвата когато трябва, и километража е върнат на 100хил. (освен технически и отвътре ще е по-добра от другата).
iliew написа:го сте ми итнересни.... като процент са много малко колите които не са претьрпяли удар и не са боядисвани дадени детайли.... Работих като продавач-консултант в автосалон на нови автомобили(няма да споменавам марка) Само ще ви кажа че хора са давали по 40 ,50к лв и са купували кола която сьщо е имала пребоядисан...капак, калник или нещо друго...
Има една закономерност - колкото по-евтина е колата толкова повече се хващат за глупости!
За коли до 5 - 6 000лв. всяка една драскотинка е голяма забележка! Почват се ама гумите са изтъркани, ама отзад в дясно бронята е ожулена, ама трябва да й сменям маслото...
Хората които купуват по-скъпи коли не обръщат толкова внимание на някакви малки драскотини или т.н.
п.с. Попнеже токова го плюете всички тоя ТДС... преди месец си говорих с един търговец на коли в Италия (продава си там) кара ТДС на 700 000км (няма грешка), сменил е абсолютно всичко (верига, обтегачи...) с оригинални части от Германия и продължава да си кара супер доволен!
Последна промяна Bavarcho на 28 Дек 2011, 16:08, променена общо 1 път

latrel написа:бягай далече от тази кола
Бреейй , пълно било тук с ексрасенси и врачки .

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Малко ОФФ ама ми стана много смешно
Единият от двамата италианци направили тази процедура, другият са го хванали и са го натикали в лудница

Bavarcho написа:.................. преди месец си говорих с един търговец на коли в Италия (продава си там) кара ТДС на 700 000км (няма грешка), сменил е абсолютно всичко (верига, обтегачи...) с оригинални части от Германия и продължава да си кара супер доволен!
Единият от двамата италианци направили тази процедура, другият са го хванали и са го натикали в лудница

ivoo написа:latrel написа:бягай далече от тази кола
Бреейй , пълно било тук с ексрасенси и врачки .Само по една снимка могат да кажат дали колата е боклук
1 продавача вкарва само удряни коли и ги "събира" колкото да се продадат
2 Е39 за 4к било то и тдс в "отлично здраве" и с "М пакет" /на думи/ ...... да не говорим километрите
3 Познай защо няма снимка на мотора и интериора

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
spacepl написа:Малко ОФФ ама ми стана много смешно
Bavarcho написа:.................. преди месец си говорих с един търговец на коли в Италия (продава си там) кара ТДС на 700 000км (няма грешка), сменил е абсолютно всичко (верига, обтегачи...) с оригинални части от Германия и продължава да си кара супер доволен!
Прав си до някъде... ама донякъде. Не ми се обяснява...
Иначе човека е българин, не е италиянец

- kamendc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X1 E84 25xd; E60 525d LCI Auto
Освен всичко друго ми се вижда и много клекнала. Може и да е заради "спортното окачване" от М-пакета, ама внимавай с въздушните възглавници на комбито (с нивомат е отзад) - по 350 лева са, сменял съм ги и двете и знам.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2