Някой ще ми каже ли нещо за айрбега
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Някой ще ми каже ли нещо за айрбега
до вчера докато завартя контактния ключ веднага ми гаснеше лапата на айрбега , сега гасне след 2 минута ,ако някой знае нека да ми пише и предварително му много благодар
я. 

Re: Някой ще ми каже ли нещо за айрбега
кар1 написа:до вчера докато завартя контактния ключ веднага ми гаснеше лапата на айрбега , сега гасне след 2 минута ,ако някой знае нека да ми пише и предварително му много благодаря.
на някой коли след 10 години трябва да бутнеш едно копче или подобно, иначе ще свети. таки ги правят от фабриката.
не че има нещо със самата въздушна взглавница. профилактика.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
почисти си грешките от компа
другото пробваи да закопчееш колана да видиш дали пак ще сфети

другото пробваи да закопчееш колана да видиш дали пак ще сфети
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Определено имаш грешка в компа. И аз бях така и за 2 мин работа е да ти я изчистят:) Няма да се притесняваш:)
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
На мен ми като имах същия проблем ми изчистиха грешките и се оправи ама само за няколко дни и после пак светна
Отидох да видят какво е станало и ми казаха че мрежата(сензора) под пасажерската седалка е развален и още не съм си го оправил, трябва да го направя да е вклчен постаянно 2-ия еър бег(което е евтиния варянт) или да ремонтирам за 200 и косур пари

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

5 мнения
• Страница 1 от 1