Моля за съвет относно ремонт.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Re: Моля за съвет относно ремонт.
Колега стоях и го мислих сигурно няколко часа какво да ти кажа,и просто такава катастрофа в някоя друга държава освен нашата до сега колата да е продадена на морга и частите да са заминали..аз виждам че искаш да си я стегнеш и аз го искам от сърце да стане защото знам какво е да си удариш колата с дни неспиш,но просто понякога физиката неможе да се пребори след всичките главоболия които ще преживееш докато се стегне тази кола не си заслужават,а оставям настрана това,че след като се оправи колата просто няма да е същата която е била..както много други колеги които мислят трезво оставят любовта към ламарините,просто найстина ако има каско (и аз мисля че тотал ще я заведат) вземи пари,след това разпродай на части и повярвай ми пак ще събереш за 316 и то сиг по запазено от това което ти си ги карал . Пожелавам ти Весели Коледни и Новогодишни празници, мисли трезво като взимаш решение , мисли за последствията и повярвай ми ще направиш правилното решение 

- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
shalashaska написа:просто найстина ако има каско (и аз мисля че тотал ще я заведат) вземи пари,след това разпродай на части и повярвай ми пак ще събереш за 316 и то сиг по запазено от това което ти си ги карал
Абсурдно е да я обявят като "тотална щета". Ако за две врати и калник (образно казано) изплащаха цялата кола до сега застрахователните компании да са фалирали.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
абе тия хора не са виждали явно тоталка. колата и трябват 2 врати и 1 панел заден, да сложите и прага изправяния и такива неща незнам къде ги видяхте 2 бона. ако се вземат частите от некоя е46ца от морга или тука на части, не виждам ремонта да надвиши 1.5 МАКС с боядисването.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zBoost написа:абе тия хора не са виждали явно тоталка.
не искаме и да виждаме, особено, ако са от нашите
zBoost написа:аколата и трябват 2 врати и 1 панел заден,
истина! това не са особено скъпи части, а пък да не говорим, че англичанките са на кило!
zBoost написа:не виждам ремонта да надвиши 1.5 МАКС с боядисването.
в София може и да е толкова, но в малък град ще се смести дори до 1000лв.

от там нататък вече дали си струва да се прави толкова смачкана кола е друг въпрос

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега,не ми се иска да задавам въпроса каква точно е сантименталната стойност на колата,защото това не ми влиза в работата.Според мен ремонта реално няма да излезе толкова скъпо колкото си го мислиш,просто си задай сам въпроса дали си заслужава,и дали наистина няма сериозни щети по самото купе...прецени си сам,ако купето не е усукано си я оправи и я карай 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- bogo_iliev
- Потребител
-
- Кара: BMW 316 i,1.9l,1999
- Мечтае да кара: Летяща чиния
Благодаря на всички ,които са дали мнения.Мисля да си оправя колата.Разбира се първо ще намеря свестен тенекиджия да я погледне и да каже кое как и защо и ще си направя сметката дали има смисъл.Весели празници на всички пожелавам и безаварийна нова година на всички колеги 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2