проблем - зумера пищи постоянно
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko_320d
- Потребител
-
- Кара: 330i
- Мечтае да кара: X6M
- Детайли за колата: e46, 330i touring
проблем - зумера пищи постоянно
като изгася - и запаля и след малко пак почва, като свалям или вдигам прозорците - спира,
ако на някой му се случвало - да пише
благодаря
ако на някой му се случвало - да пише
благодаря
- mitko_320d
- Потребител
-
Re: проблем - зумера пищи постоянно
тази сутрин всичко е нормално, засега..

- mitko_320d
- Потребител
-
отново започна, закачаха я в бош - нищо
уж компютри - пък нищо, изчисти 2-3 грешки и толкоз, всъщност само дето парктроника не работи и функцията за забравени фарове, ако не са тез двете неща досега да съм го извадил
уж компютри - пък нищо, изчисти 2-3 грешки и толкоз, всъщност само дето парктроника не работи и функцията за забравени фарове, ако не са тез двете неща досега да съм го извадил
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Сигурно е от парктроника някой датчик се е скапал и затова пищи постояно извади му буксата на парктроника на модула той е в багажника зад лявата кора до зареждачката на бензина махаш кората и там е една бяла кутиика махни и буксите и ако зумера спре значи проблема е в парктроника и то по точно в датчиците ако се окажа прав ми звънни или ми пиши тук или на ЛС да ти кажа как да провериш кой датчик ти е заминал.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
oci написа:Сигурно е от парктроника някой датчик се е скапал и затова пищи постояно извади му буксата на парктроника на модула той е в багажника зад лявата кора до зареждачката на бензина махаш кората и там е една бяла кутиика махни и буксите и ако зумера спре значи проблема е в парктроника и то по точно в датчиците ако се окажа прав ми звънни или ми пиши тук или на ЛС да ти кажа как да провериш кой датчик ти е заминал.
И аз съм на същото мнение
- mitko_320d
- Потребител
-
oci написа:Сигурно е от парктроника някой датчик се е скапал и затова пищи постояно извади му буксата на парктроника на модула той е в багажника зад лявата кора до зареждачката на бензина махаш кората и там е една бяла кутиика махни и буксите и ако зумера спре значи проблема е в парктроника и то по точно в датчиците ако се окажа прав ми звънни или ми пиши тук или на ЛС да ти кажа как да провериш кой датчик ти е заминал.
моята е комби, зареждачката ми е отдясно, и под кората не можах да видя кутийка, утре ще я видим, благодаря за помоща, мисля си че ако е от датчик на парктроника би трябвало да пищи само когато включа задната, но може и да греша, иначе си продължава да спира от време на време когато му кефне
- mitko_320d
- Потребител
-
от вчера спра нацяло, не съм пипал нищо, щях да ходя да правят, но се оправи сама

- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Малко спам извинявам се на колегата но имам подобен проблем и да не права тема да попитам тук. Моя зумер пищи като запаля след 1-2 минути пилне веднъж и спре. След около 5 минути пак пилне или въобще не пилне повече. Нямам парктроник. Не е и от температурата защото когато пилка температурата не мига пищи за нещо друго но нямам представа какво ще да е на комп като я закачихме за други неща пилна и то в момент на живи данни и не показа нищо. Някакви предложения ?
- mitko_320d
- Потребител
-
LoS BanditoS написа:Малко спам извинявам се на колегата но имам подобен проблем и да не права тема да попитам тук. Моя зумер пищи като запаля след 1-2 минути пилне веднъж и спре. След около 5 минути пак пилне или въобще не пилне повече. Нямам парктроник. Не е и от температурата защото когато пилка температурата не мига пищи за нещо друго но нямам представа какво ще да е на комп като я закачихме за други неща пилна и то в момент на живи данни и не показа нищо. Някакви предложения ?
идея си нямам колега, мислех че може да е датчик на паркатроника, ама тогава трябва да пищи САМО когато дам задна, а моето си пищеше постоянно, след 3-4 дена спря нацяло и повече не се обажда, даже моята И ПРИ ИЗВАДЕН КЛЮЧ пищеше, чак когато я заключа тогава спираше ...

тъкмо си уговорих час за "доктора" на другия и взе че се оправи

- emilstojnov
- Потребител
-
колеги и при мен е същото от скоро време, като включа задна зумера почва да пищи и след 10 сек. спира.Откачих 3 зумера пак същото 4 тия неможах чее заврян .... откачих предполагам че е управлението на парктроника и зумера не се обади. Някои знаели как могат да се проверят сензорите.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
С пръст, ухо, Инпа, ДИС, има писано във форума. Потърси.

Ако нема у глава, има у Google.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
emilstojnov написа:колеги и при мен е същото от скоро време, като включа задна зумера почва да пищи и след 10 сек. спира.Откачих 3 зумера пак същото 4 тия неможах чее заврян .... откачих предполагам че е управлението на парктроника и зумера не се обади. Някои знаели как могат да се проверят сензорите.
някои датчик е закачи я на диагностика не си губи времето с хвьрляне на боб
12 мнения
• Страница 1 от 1